L'Atzeneta serà el rival de l'Alcoyano en la final del play off d'ascens a Segona B

Els resultats de la lliga són favorables al Deportivo, ja que va guanyar ambdós partits davant l'Atzeneta. 0-1 i 2-0, respectivament.

Aquest diumenge ha estat la segona semifinal del play off d'ascens a 2B, en la qual l'Atzeneta ha guanyat per 1 gol a 3 a l'Alzira

El conjunt dirigit per David Albelda ha aconseguit clavar-se en la final del play off d'ascens a Segona B i, s'enfrontarà a l'Alcoyano, que el passat dissabte va aconseguir una de les dos places.

Tot i que l'Alzira es va adelantar al marcador gràcies al gol de Luís García, l'Atzeneta no li va perdre la cara al partit i va empatar en l'últim minut de la primera part, amb gol de Alex Chico. Amb aquest resultat el finalista haguera sigut l'Alzira, ja que va acabar per davant en la classificació, però els pupils d'Albelda van aconseguir remontar amb gols de Saenz i Moscardó.

D'aquesta manera, el pròxim dissabte 25 de juliol a les 20h a l'estadi Camilo Cano, Alcoyano i Atzeneta, jugaran la final del play off d'ascens a 2B.