Laura Casabuena es penja l'or i l'equip de GAF el bronze en el Trofeu Città di Jesolo

Equip femení espanyol de gimnàstica artística
  • La competició els va valdre a les gimnastes per a calfar motors per al Campionat d'Europa, que tindrà lloc de l'11 al 16 d'abril en Antalya, Turquia.

La gimnasta es penja la medalla d'or en la final de sòl del Trofeu Città di Jesolo i l'equip espanyol de GAF, on es troba la també alcoiana Maia Llácer, queda tercer de la general.

El passat cap de setmana de l'1 i 2 d'abril va tindre lloc la XIV edició del Trofeu Città di Jesolo  de gimnàstica artística femenina. Les alcoianes Laura Casabuena i Maia Llácer van viatjar a Venècia amb la resta de les seues companyes seleccionades: Alba Petisco, Laia Font, Ana Pérez, Laia Masferrer i Roxana Popa; al costat de l'equip tècnic format per Lucía Guisado, Eva Rueda, Claudia Vilá i Xavier Casimiro.

Les espanyoles, una vegada més, van brillar entre la resta de les concursants amb unes posicions destacades. Laura Casabuena, es va alçar en el primer escaló del podi en sòl i, l'equip femení espanyol va quedar tercer en la general.