Laura Casabuena es puja de nou a un podi internacional

Laura Casabuena i Maia Llàcer amb l'equip espanyol
  • Laura Casabuena aconsegueix una merescuda tercera posició.
  • Aquesta es l'última prova d'alt nivell abans del Campionat del Món, que es disputarà en Liverpool del 29 d'ocutbre al 6 de novembre.

La gimnasta alcoiana ho ha tornat a fer. En aquesta ocasió, ha aconseguit un merescut tercer lloc en la 40a edició del Memorial Joaquín Blume-Ciutat de Barcelona de Gimnàstica Artística, que va tindre lloc en el CEM Olímpics de la Vall d’Hebron el passat cap de setmana.

Laura Casabuena es va imposar entre les 10 gimnastes participants de la copa mundial i va aconseguir un merescut tercer lloc. El podi el van liderar les italianes Manila Espósito, de quinze anys, i la seua companya d'equip, Verónica Mandriota. L'alcoiana, actualment, subcampiona d'Espanya absoluta, va ser tercera amb 50.650 punts enfront dels 53.300 de Espósito i els 50.850 de Mandriota. Casabuena va participar en la competició al costat d'una altra alcoiana, Maia Llacer, que no va aconseguir destacar en la classificació.

El tercer lloc masculí també va ser per a un espanyol, l'olímpic i company d'equip de Néstor Abad, Joel Plata. Cal recordar que el gimnasta alcoià, Abad, no va participar en la copa per una lesió en el bessó que el va obligar a guardar repòs durant un temps.

Aquesta és l'última prova d'alt nivell abans del Campionat del Món, que es disputarà a Liverpool del 29 d'octubre al 6 de novembre. En aquesta data, Néstor Abad ja té previst estar recuperat i, per tant, els nostres gimnastes viatjaran a Londres per a donar-ho tot.