Les errades defensives condemnen l’Alcoyano davant el Múrcia (2-3)

Imanol i Agüero han marcat els gols

El Deportivo Alcoyano ha merescut més contra el Real Múrcia, però les errades defensives han fet que els de Parras no puguen sumar. Els ‘golassos’ de l’Alcoyano han sigut d’Imanol i de Agüero. La pluja també ha sigut protagonista a la primera part.

L’Alcoyano ha començat malament el partit, ja que al minut 4 ja s’ha avançat el Múrcia i els vora 500 aficionats ‘granes’ que s’han desplaçat fins a Alcoi. Durant la primera part, l’Alcoyano no ha aconseguit trobar un bon joc. Parras ha clavat un segon davanter i Pradera ha substituït a Albisua per sumar efectius a l’atac amb dos davanters. La jugada no li ha eixit massa bé, ja que Loren Burón ha fet el segon en el descompte.

Quan els visitants donaven per bo el 0-2, Imanol s’ha tret un tir ab l’exterior en l’afegit. Els primers 45 minuts han acabat amb 1-2.

El gol psicològic ha fet mal als murcianistes i en la segona part l’Alcoyano ha sigut millor. L’entrada de Pablo Ganet ha donat més ordre al centre del camp als de Vicente Parras. El 2-2 ha arribat des de les botes d’Agüero amb un potent tir creuat en el minut 80.

Amb el gol d’Agüero, l’Alcoyano no ha sabut frenar el ritme del partit ni el joc del Múrcia. En el 82, Valens ha salvat un gol ja cantat i en la següent jugada, una nova errada defensiva dels blanc-i-blaus han permés a Amin marcar el definitiu 2-3.

L’Alcoyano encara es troba en una zona còmoda de la classificació malgrat la derrota. El pròxim partit serà davant el Melilla, equip que ocupa llocs de descens, el diumenge 18 de febrer a les 12 h lluny d'El Collao.

L’Alcoyano ha jugat d’inici amb Valens en porteria, Antón (Agüero), Vega, Farru, Nieto, Albisua (Pradera), Imanol, Juanan, Carrasco (Sergi López), Lara (Armental) i Dani Selma (Ganet).