L'Eset arranca amb bones sensacions davant el Godella

Andy López fou el millor dels ontinyentins. Foto: Vicent Gandia
  • El Godella es va endur el partit en el darrer minut del enfrontament (64-69)
  • El començament de la lliga s'ajorna al 18 d'octubre

L'equip que entrena Nico Sánchez, va anar per davant al lluminós excepte en el darrer minut. Bon inici dels col·legials, en especial en la faceta del tir exterior i baixó físic en la segona part del partit.

Primer partit de pretemporada per a l'Eset Ontinet com a equip EBA davant un dels clàssics de la categoria com el Godella que, sense anar més lluny, va acabar quart la temporada anterior. El conjunt de l'Horta Nord que va aterrar a la capital de la Vall d'Albaida sense quatre homes claus, era una bona pedra de toc per a un equip novell en la categoria. Tot i la derrota, les sensacions que deixa el partit són molt bones, ja que el conjunt de Nico Sánchez va anar per sobre en el marcador excepte el 0-3 inicial i el darrer minut del partit.

Els blanc-i-blaus van afinar bastant la seua punteria amb sis triples durant els dos primers quarts, però van donar moltes concessions en defensa. Després de la tornada a pista, els ajustos defensius van donar el seu fruit, però, contràriament al que va passar al primer tram del matx, el tir exterior no va estar tan encertat i això es va notar en el lluminós. A més, en l'àmbit físic, els col·legials van notar l'alt ritme que els espera en una lliga més competitiva com l'EBA.
El partit va entrar en el darrer minut amb empat a 62, però entre l'encert dels homes entrenats aquest dissabte per Albert Cubells, ja que no estava el seu màxim responsable Alex Martínez i una tècnica a un dels jugadors de l'Eset, van certificar el resultat final.
En el plànol individual destacar a Andy López amb 20 punts i 9 rebots així com a Felix Climent amb un bagatge d'11 punts, 4 rebots i 6 assistències.

Falta ritme de joc
L'entrenador Nico Sánchez reconeixia a l'acabar el partit amistós que 'no estem encara físicament bé, però estos partits ens serveixen per a competir. El Godella està per damunt de nosaltres respecte a un ritme de joc al qual el meu equip encara ha d'adaptar-se'.
Una adaptació que anirà coent-se en els pròxims partits amistosos, ja que la lliga que estava previst que començarà el proper cap de setmana queda ajornada en les dues primeres rondes per la qual cosa, el primer partit de lliga serà la 3a jornada, en data de 18 d'octubre. Per tant, el primer enfrontament per a l’Eset l’enfrontarà al Cartagena al Pavelló Municipal d’Esports.

Tot i la seua joventut, Quique Pérez va demostrar desimboltura a la pista.

Andy López va ser dificil de frenar sota la cistella.