L'Eset Ontinet perd davant el Carolinas en la pròrroga

Matias Boho va debutar amb el Martínez Valls anotant 11 punts
  • Este dimarts, Carolinas 68  Eset 62
  • El darrer cap de setmana, Eset 61 Calp 74

Se li resisteix la primera victòria a l'Eset en la lliga EBA. Este dimarts va estar més a prop que mai davant el Carolinas, un altre dels rivals directes en la lluita per eludir el descens. Els de Nico Sánchez van tindre el triomf en les seues mans, ja que quan faltaven pocs segons per a concloure el matx, els col·legials dominaven l'electrònic per dos punts, però van veure com el seu rival igualava la contesa a 57 forçant una pròrroga per decidir el guanyador.

Un temps extra que va arrancar amb un Carolinas més encertat que va estirar el seu marcador, fent impossible la remuntada dels ontinyentins els quals acabaren el cedint la confrontació per 68 a 62. Finalment un resultat advers en un desplaçament al que l'Eset va fer acte de presència amb tan sols nou efectius, amb les baixes, per temes laborals, de Jorge Soler i Pablo Roselló i de Matias Boho perquè no pot jugar els partits ajornats.

Millor imatge que davant el Calp
Un resultat advers, però amb millor imatge que davant el Calp, partit este últim disputat el darrer diumenge al Pavelló amb doble expectació: Per una banda, la tornada del públic a les grades i per altra, el debut del darrer fitxatge blanc-i-blau, Matias Boho. El triomf davant els de la Marina Alta era vital per reforçar les esperances de salvar-se al mateix temps que insuflaria de moral a uns jugadors que estan agafats en pinces des del punt de vista anímic. I vist el desenvolupament de l'inici, especialment en els dos primers quarts, el partit transitava dintre dels paràmetres previstos, amb igualtat i fins i tot, amb avantatges dels locals que van arribar a distanciar-se de 10 punts.

Però de sobte, arribà el maleït tercer quart que per als ontinyentins està sent un calvari. El Calp va estacar un parcial de  2 a 11 i va deixar tocats als de casa. No era un tema ja físic sinó més bé mental. Els jugadors de Nico Sánchez trobaven moltes dificultats per encistellar i cada vegada que estaven en territori del Calp era un autèntic suplici mirar el cèrcol i finalitzar jugades. Al remat, nova derrota i el futur competitiu de l'Eset en lliga EBA es complica moltíssim.

L'entrenador del sènior masculí del Martínez Valls, Nico Sánchez manifestava al final del matx davant el Calp que" hi ha hagut un canvi de mentalitat de l'equip en la primera part, que ja es veia vindre, posant-se 10 punts dalt i una vegada més, en la segona part, s'ha produït una baixada física, però en el darrer quart ha sigut mental. Ja no sé si és que no creem en nosaltres mateix o que com no hem aconseguit guanyar, ens costa trobar el camí i al mateix temps ens costa creure en nosaltres mateix. Al quart període hi ha hagut errades gravíssims de concentració tant en defensa com en atac, amb jugadors clau perdent balons que no haurien de fer-ho. En conclusió, l'equip ha fet un pas cap endavant, però encara no és suficient" conclou Nico.