L'Eset prepara l'inici a la lliga EBA guanyant al Xàtiva

Nacho Castelló atent a la conducció del baló d'Alex González del Bàsquet Xàtiva. Foto: Vicent Gandia
  • Eset 90 Xàtiva 82

El conjunt de Nico Sánchez no va tindrela mateixa intensitat que la darrera setmana davant el Godella, però va millorar en altres aspectes com l'extra pass i el treball defensiu. Destacar la gran actuació d'Andy López. El Pivot alcoià va sumar 16 punts, capturant 10 rebots i posant 5 taps.

Victoria treballada de l’Eset Ontinet davant el Xàtiva per 90 a 82 en partit amistós celebrat al Pavelló Municipal d’Esports. Un encontre força igualat on la diferència de categoria es va notar molt poc i on els de Nico Sánchez no van tindre la intensitat de la setmana anterior davant el Godella. Per contra els xativins es van mostrar com un equip que està cridat a ser un dels referents en la 1 divisió Nacional, posant en moltes dificultats als col·legials. Una prova de com d’anivellat va estar l’enfrontament, s’aprecia als parcials que estigueren dominats pels locals en els dos primers, arribant al descans amb el resultat de 44 a 39. La reacció dels jugadors de la Costera es va traduir amb el triomf al tercer quart per 23 a 27 que va deixar uns dígits summament anivellats 67 a 66 pels ontinyentins. A diferència del que va passar una setmana abans, l’Eset va signar un tram final de partit molt seriós que a la fi li va servir per endur-se el segon partit amistós de la temporada. Destacar les supèrbies actuacións dels alcoians Andy López amb 16 punts, 10 rebots i 5 taps i Fèlix Climent amb 19 punts en 18 minuts de joc. Gran partit també d' Alberto Alemán amb 15 punts i 4 assistències.

Nico Sánchez no va treure tantes conclusions positives

Nico Sánchez va valorar l’actuació del seus homes afirmant que “tàcticament vam estar pitjor que davant el Godella tot i que hi hagueren bones decisions al ‘extra pass’ així com al treball defensiu”. El tècnic valencià també pensa que “no hi va haver la mateixa intensitat que davant el Godella. Tot i els 90 punts aconseguits no dóna la sensació de domini del partit. No trac tantes coses positives com la setmana anterior”. Pel que fa al rival, Nico Sánchez va lloar el Xàtiva del qual va afirmar que “ és un equip molt seriós amb una gran potencial per a lliga Nacional”