Liceo 6-3 Alcòdiam. Els gallecs s'emporten el primer partit

• Dissabte 21, segon partit de l'eliminatòria a Alcoi, i si guanyen, hauran de tornr a Galícia per a la gran final dimecres següent. És per tant, una eliminatòria al millor de 3.

Mal partit per a l'Alcòdiam en el primer partit del play off pel títol disputat a terres gallegues. Sempre han anat per davant els locals que han estat molt més intensos i superiors. Gonzalo amb 2 gols i Formatjé han anotat per als de Lorenzo Pastor, que han de forçar el tercer partit guanyant dissatbe 21 al Francesc Laporta.

La primera part ha estat molt clara per al Liceo, que ha estat molt centrat i sobretot, molt resolutiu. L'Alcòdiam ha estat molt espés i li ha costat prou clavar-se en el partit. En el primer acte, els gallecs han aconseguit dos gols. El primer d'Àlex de tir dur amb mà esquerra, i el segon de Torres, de penal. Per cert, molt ben llançat per l'esquerra de Guiri. Ferran Formatjé ha pogut acurtar distàncies en l'últim minut en una jugada personal que ha acabat amb un dispar molt dur que ha rebutjat el pal. Formatjé i Guiri han estat els millors, i els de Lorenzo Pastor no han merescut anar al descans amb eixe 2 a 0.

La segona part no començava millor, perquè al cap de 2 minuts, l'argentí Maxi feia el 3 a 0 en una bona jugada combinada. Mala pinta.

La reacció arribava un minut després en una jugada poc afortunada per als gallecs. Tir de Tuti des del seu camp, un jugador del Liceo toca la bola i Gonzalo Pérez aprofita la volea per a fer el 3 a 1.

Tres minuts després, Guiri li treia un penal a Torres, una màxima pena molt qüestionada pels alcodiamistes. Els àrbitres han entés que un jugador del PAS ha arrossegat la bola amb l'stick.

L'Alcòdiam no estava a gust en la pista i el Liceo tractava d'aprofitar la migdiada alcodiana i ho feia al voltant del minut 10 de la segona amb dos gols seguits. Fàcils triangulacions i cavalcada des de camp propi perquè Adrué i Marc Grau (el del Liceo) anotaren el 4 i el 5 a 1.

Gonzalo Pérez ha fe el segon per als de Pastor en aprofitar un xut de Tuti molt paregut al primer gol. 5 a 2 i partit molt divertit per a l'espectador. L'Alcòdiam no enlairava i Adrué marcava el seu segon amb molta tranquil.litat: 6 a 2. Formatjé maquillava el marcador amb el tercer dels blau-grana a 3 per al final.

L'Alcòdiam jugarà dissabte 21 de maig a Alcoi contra el mateix equip,i si guanya i per tant empata l'eliminatòria, tornaria a viatjar a Galícia per al partit final dimecres següent.