L'Alcòdiam supera el Girona (4-1) en un partit més disputat del que reflecteix el marcador i amb 3 gols de Morales

Partit molt intens el d'aquest dissabte
  • L'Alcòdiam és un equip sòlid i assegut, capaç de superar els moments més delicats i d'aprofitar els moments decisius dels partits.
  • Morales viu una nit fantàstica: Ha nascut un líder.

Partit molt sofrit per a l'Alcòdiam que es refà de la dura derrota patida a Voltregà en jornada intersetmanal i s'imposa, amb certs problemes, al Girona en el Francisco Laporta. Morales ha estat el millor, amb 3 gols i un encert ofensiu sorprenent. Amb 9 punts, el PAS deixa clar que és un equip en clara ascensió.

Tot s'ha resolt en els últims 9 minuts de partit amb l'1 a 1 en el marcador i amb un Girona molt fort, insistent i apegalós. Partit, per tant, una mica estrany i on el marcador no reflecteix exactament el que ha passat a la pista. El Girona ha estat molt bé, i només els alcoians han pogut distanciar-se en el marcador en un moment clau en el qual els catalans han patit una targeta blava i i per tant, han jugat en inferioritat.

L'Alcòdiam ha aconseguit l'1 a 0 en el minut 6 en una jugada acrobàtica d'Iván Morales, que amb una decisió sorprenent, ha entrat fins 'a la cuina' de la porteria visitant i ha dirigit amb l'estick la bola per l'escaire dret. Golàs.

El Girona ha anivellat el marcador al 15', amb un bon tir de Moya. Amb eixe marcador d'empat s'ha complit el primer temps.

Ha costat molt trencar la igualada i el primer tram del segon acte ha estat disputadíssim.

A 9 minuts per a la fi, tot ha botat per l'aire. Dècima falta del Girona i Morales, farcit de confiança, anota el segon.

El Girona tornava a insistir, a més, amb un joc fort, i amenaçava la porta de Guiri. A 7 per a la fi, targeta blava per a Borja per espentar a Agustín i Morales que ho torna a intentar. En aquesta ocasió, el tir directe l'atura el porter, però en la jugada següent i amb el Girona amb un home menys, Morales feia l'hat-trick des de lluny i molt col.locat. El partit estava quasi guanyat.

Però, com sempre, Guiri tallava qualsevol possibilitat de reacció del Girona aturant un penal a 5 minuts per a la fi.

Per a arredonir un marcador molt lluïdor, Caco materialitzava una última falta directa (4-1).