Lluita fins al final de l’Alcòdiam que no obté recompensa davant el Barça (3-4)

Gonzalo Pérez, Manel Hernández i Joan Pascual han marcat els gols de l'Alcòdiam

Una mala notícia i una bona per a l’Alcòdiam. La mala és que en dues jornades de lliga encara no ha puntuat i la bona és que ja ha jugat davant els ‘totpoderosos’ Liceo i Barça. La primera visita al Pavelló Miguel Sarasa en lliga ha sigut dels catalans i els gols de l'Alcòdiam els han marcat Gonzalo Pérez, Manel Hernández i Joan Pascual.

L’Alcòdiam ha jugat d’inici amb Guiri en porteria, Ferran Formatjé, Joan Pascual, Gonzalo Pérez i Caco. Després de col·locar un 0-3 en els primers minuts del partit amb gols de Pablo Álvarez, Ignacio Alabart i José Pascual, el Barça s’ha confiat excessivament i a punt ha estat de pagar-ho. Les parades de Guiri i un gol en el tram final de la primera part de Gonzalo Pérez han fet que es mantenira l’emoció per al segon temps.

En la represa, Manel Hernández de penal ha retallat distàncies posant el 2-3. Ràpidament, Ferran Font ha marcat el 2-4 amb un potent tir que Guiri no ha pogut fer res per evitar-ho. Quan el Barça ja es veia amb una còmoda victòria, Joan Pascual ha marcat el 3-4 i l’Alcòdiam ho ha intentat fins al final.

Restaven 2 minuts i el PAS Alcoi només perdia per la mínima. En l’últim minut, Lorenzo Pastor ha decidit que l’Alcòdiam jugara amb 5 jugadors de camp, però no ha sigut suficient per a què els 3 punts viatgen a Barcelona.