L'Alcòdiam guanya 5 a 1 davant Las Rozas i continua invicte en lliga

Alcòdiam - Las Rozas

Amb aquest partit, l´Alcodiam enllaça 4 victòries consecutives. Aquesta jornada ha sigut davant Las Rozas al Pavelló del Poliesportiu. El marcador ha estat de 5 a 1 i, altra vegada, cal destacar l'estat de forma de Gonzalo Pérez, que ha fet dos gols i ja és el màxim golejador de la categoria amb 10 dianes.

El partit va començar de cara per l'equip blaugrana, que amb el gol de Gonzalo Pérez als dos minuts ja anava per davant del marcador. Gonzalo, que està intractable de cara a porteria, va fer el segon de penalti. Marc Grau va ser l´encarregat de fer el 3 a 0 de falta directa i amb aquest resultat el partit aniria al descans.

En la segona meitat, els gols arribarien a falta de cinc minuts per a la fi. Marc Grau i el canterà Javi Verdú han fet el 5 a 0 al marcador. Finalment, arribaria el gol de l’honor de Las Rozas, obra de Gabriel Fernández. Amb aquesta victòria l´Alcodiam segueix sense conèixer la derrota en l´OK Plata Sud i continua en primera posició amb 13 punts empatat amb el segon, l´Alcobendas.

El quintet inicial ha estat format per: Marc Grau en porteria, Agustín Domínguez, Deri Mataix, Pere Cañellas i Gonzalo Pérez.

La setmana que ve l´equip de Lorenzo Pastor es desplaçarà a Catalunya per jugar davant el Sant Cugat. El partit es disputarà el dissabte a les 20:30h.