L'Olleria reprèn la competició amb un triomf bastant solvent

Els protagonistes del partit, abans de començar l'encontre.
  • Frenen en sec la seva pitjor ratxa de la temporada
  • Carles Vidal, ex de l'Olleria, va marcar per als d'Alberic

Gran victòria de L’Olleria en un partit en el que tot i l'ajustat resultat final, els de La Vall es van mostrar molt sòlits, arribant al minut 80 amb un solvent 3-0, encara que van acabar patint després d’encaixar dos gols consecutius.

Just al final d'una primera meitat de poques ocasions, l'equip entrenat per José Jaime va aconseguir avançar-se al marcador en una jugada bastant peculiar. I és que Emilio Gil, després d'una acció embolicada en la qual la defensa visitant no va aconseguir rebutjar la pilota amb encert, va rebre de taló per col·locar la pilota al fons de la xarxa.

Després del descans es va mantenir la mateixa tònica fins que Raúl va aprofitar un servei de córner per ampliar l'avantatge, mentre que en el minut 73 va arribar el que semblava la sentència definitiva. Marc Ferrer va realitzar un centre xut que va tocar el just Boni per despistar el porter forà i anotar el 3-0 pocs minuts després d'accedir a el terreny de joc.

D'un solvent 3-0 a un 3-2 a falta de 5 minuts

Un ampli avantatge i poc de temps per davant feien presagiar que els tres punts estaven assegurats, però primer Borja Carpio al 80’ aprofitant una passada entre línies, i després Carles Vidal al 85' rematant de cap un córner, li van posar emoció als minuts finals. No obstant això, els de la Solana es van mantenir ferms i van aconseguir neutralitzar els atacs de l'Alberic per a celebrar el seu quart triomf de la temporada.

Amb 14 punts dins d'una classificació bastant desvirtuada ja que en el Grup IV de Preferent hi ha acumulats una gran quantitat d’encontres ajornats, entre ells L'Olleria - Almussafes de la Jornada 10, els de José Jaime escalen fins a la setena plaça i visitaran en el proper cap de setmana a un Rayo Ibense al que precisament han avançat després d'encaixar els d'Ibi la seva primera derrota de la temporada.

Fitxa tècnica:

L’OLLERIA CF: Dani Cerdá; Ricardo Gil, Marco Ferrer, Emilio Gil, Rafa Gil (Jean Paul 70’), Pitu (Juanito 46’), Enrique (Canet 78’), Eric Valiente (Boni 70’), Emilio Ortolá ‘Gatu’, Nico Albiñana (Domi 90’) i Raúl.

CE ALBERIC: Xuso; Carles Vidal, Jordi Casanova, Héctor, Koeman (Borja Biosca), Josep Terol (Borja Carpio 55’), Néstor, Voro (Pablo Giner 75’), Nolo, Sergio Bisbal (Josep Ferris 27’) i Víctor Biosca (Adrián Romero 55’).

GOLS: 1-0 Emilio Gil (45’+); 2-0 Raúl (59’); 3-0 Boni (73’); 3-1 Borja Carpio (80’); 3-2 Carles Vidal (85’).

ÀRBITRE: Álvaro Casado Samper. Amonesta als locals Emilio Gil (5’), Ricardo Gil (22’), Rafa Gil (37’) i Emilio Ortolá ‘Gatu’ (75’); i al visitant Néstor (78’).