L'Olleria segueix amb la seva bona dinàmica després de guanyar a Alginet

L'Olleria CF celebrant la victòria aconseguida a Alginet | Foto: L'Olleria CF.
  • UD Alginet 0 L'Olleria CF 1
  • Avancen en la taula al seu rival d'avui

• El partit s’ha tingut que aturar durant uns minuts per culpa d'una pedregada

Tres victòries i un empat acumulen els de José Jaime Alemany en els quatre últims compromisos que han jugat, havent encaixat tan sols un gol.

Una pedregada ha fet que el partit estiga parat durant uns minuts

El partit ha començat amb el fet anecdòtic de la jornada, ja que tot just havien transcorregut uns minuts quan ha caigut una intensa pedregada que ha tornat de color blanc la gespa artificial del camp de l'Ermita, havent de parar-se el partit durant uns deu minuts. El terreny de joc ha quedat una mica entollat, però el sol ha ajudat a que s'anés assecant amb el pas dels minuts.

D'aquesta manera, entre que la gespa estava bastant ràpida i que les dimensions d'aquest camp són molt reduïdes, els de La Vall d'Albaida no han pogut desplegar el futbol de possessió habitual, ja que tot i que sí aconseguien combinar, no acabaven de tenir profunditat i en la primera part tan sols ha destacat una pilota pentinada per Javi Balbastre que no ha aconseguit controlar per molt poc Rafa Gil. L’Alginet, per la seva banda, ha creat perill principalment a pilota parada, però l'únic destacat ha sigut un centre que s’ha anat enverinant i ha obligat a Dani Cerdà a fer una bona intervenció.

Javi Balbastre s’estrena com a golejador

Després del descans els dos equips han sortit més endollats, però el que ha colpejat primer ha estat el combinat dirigit per José Jaime Alemany, que ha aconseguit avançar-se al minut 68', quan Rafa Gil, que ha estat reubicat a la banda, ha rebut en aquesta posició, s'ha marxat de diversos rivals i ha posat un centre cap a l'àrea petita per a que l'encara juvenil Javi Balbastre, amb un potent xut, s'estrenés com a golejador a l'Olleria CF.

A partir d'ací, els locals han intentat combinar i han apretat buscant l'empat, destacant una gran aturada de Dani Cerdà, tot i que posteriorment s'ha assenyalat fora de joc, un centre lateral que han rematat fregant el pal, i, sobretot un els molts serveis de banda que han posat en el punt de penal amb molt perill, apareixent en aquest cas Dani Cerdà i enviant fora el rebuig un futbolista local. Per la seva banda, L'Olleria ha pogut sentenciar a la contra, sobretot en una acció de Juanito en què finalment la defensa ha estat més ràpida, o en un centre de Marco Ferrer després d'una bona jugada individual, però no ha trobat rematador.

Ara jugaran quatre partits en dos setmanes

D'aquesta manera, L'Olleria, que va descansar en la jornada intersetmanal de dimecres, aconsegueix un nou triomf per sumar 10 dels 12 últims punts que ha jugat, i agafa forces de cara a dues setmanes molt intenses en les que jugaran 2 partits per setmana. En aquesta primera, es posaran a el dia dimecres a les 20:00 hores rebent a un necessitat Almussafes en el duel corresponent a la Jornada 10 -abans que es suspengués tot el futbol regional-, mentre que en el cap de setmana tornaran a jugar com a locals contra un altre necessitat, un L'Alcúdia que, en el seu cas està pugnant per les places de privilegi. Cal remarcar per últim que amb aquesta victòria avancen al seu rival d'avui, sumant 27 unitats (7V-6E-7D) en la vuitena posició.

Fitxa tècnica:

UD ALGINET: Zubi; Salva Martínez (Miguel Cortés, 46’), David Aguado, Marcos, Jorge Soldado, Juanvi (Andreu, 75’), Francesc Osca (Arnau, 85’), Carlo, Roberto Reina, Xicle (Sofiene, 88’) i Leonel.

L’OLLERIA CF: Dani Cerdà; Marco Ferrer, Raúl, Ricardo Gil, Domi, Pitu, Emilio Gil (Juanito, 78’), Emilio Ortolà ‘Gatu’, Cristian (Ferran, 90’), Rafa Gil i Javi Balbastre (Boni, 87’).

GOL: 0-1 Javi Balbastre (68’).

ÀRBITRE: Jonathan Bernabeu Mascuñán. Amonesta als locals Marcos (11’), Leonel (90’) i Carlo (90’); i als visitants Emilio Gil (74’) i Javi Balbastre (88’).