Marcador enganyós en l’últim amistós de L’Olleria

Ricardo Gil en un dels encontres de pretemporada
  • Una rigorosa expulsió en la primera part i amb 1-0 va canviar totalment l’encontre
  • Autèntica proba de foc abans d’enfrontar-se al Contestano
  • José Jaime Alemany ens comenta com afronten el nou curs

L’Olleria tanca la pretemporada amb un ampli i enganyós 4-0 davant el Castellonense, però ho fa amb ganes d’iniciar un curs en el que volen donar un pas endavant.

Bona primera part fins a l’expulsió de Carlos Muñoz

Bona primera part dels de José Jaime Alemany, que van fer intervenir al contrastat porter local, Cristian, en varies ocasions, i inclús van poder avançar-se en el marcador en un mà a mà de Christian Escrivà amb el de Vallada, però la seua vaselina no va encontrar porteria. En canvi, els de Vilanova de Castelló sí que van estar més encertats en una falta lateral llançada al segon pal en la que Bryan Albert va acabar marcant l’1-0.

Va poder empatar Gonza amb un xut escorat, però la resposta del porter va ser impecable, mentre que posteriorment es va reclamar penal sobre Christian Escrivà, sent la primera acció polèmica de l’encontre. I es que després es va produir la rigorosa expulsió de Carlos Muñoz per protestar, fet que va desequilibrar totalment l’encontre, ja que, a més, no va deixar incorporar a altre futbolista, com sol passar en els partits de pretemporada.

El col·legiat no va deixar entrar a altre jugador després de l’expulsió

D’aquesta forma, els de La Vall d’Albaida es van quedar amb un home menys i ja abans del descans va estar prop d’arribar el segon, però Dani Cerdà ho va evitar amb una gran parada, mentre que en la segona part va ser quan van arribar la resta de gols. El conjunt vidrier era conscient de la gran dificultat de l’encontre, que ja ho era en 11 contra 11 ja que el Castellonense és un dels equips més potents de la categoria, aixina que en el segon temps va apostar per combinar en busca de donar la sorpresa en algun moment.

No obstant, de nou el Castellonense va demostrar el seu potencial i primer Álex Albert aprofitant una centrada per a fer el 2-0, i després amb un penal que també va ser molt protestat, Tobías va deixar l’encontre totalment sentenciant, completant el 4-0 Álex Albert per a firmar el seu doblet després d’encarar a Rubén Martínez i superar-lo. Dur resultat, però una nova proba més d’un tipus d’encontre que es trobaran molt sovint al llarg del curs en una temporada que serà tremendament exigent.

“Hem de tirar d’ofici a pesar de la joventut de la plantilla”

I això mateix va recalcar el tècnic José Jaime Alemany en declaracions posteriors al partit: “sabem del potencial de totes les plantilles i hem de tirar d’ofici a pesar de la joventut de la plantilla”, remarcant a més que “anirem a per totes, afrontant els partits amb molta intensitat i jugant-los de tu a tu, no anem a especular, ja que tenim una plantilla més compensada que l’any passat i hem de pegar un pas endavant”.

Respecte a la primera cita oficial de la nova temporada, el duel davant del Contestano programat per al diumenge 5 a les 18:00 hores en La Solana, afirma que “veig a l’equip en moltes ganes de començar la temporada i sabent que encara que siga un equip que acaba de pujar, anem a afrontar el partit com si fora un conjunt consagrat, perquè tots els partits van a ser difícils, de fet, aquest contra el Castellonense l’hem afrontat pensant en que tots els duels d’aquest grup seran per l’estil, ja que la majoria d’equips tenen molt de pressupost i van a ser rivals molt complicats”.

Una victòria, dos empats i una derrota

D’aquesta forma, es tanca la pretemporada amb una victòria, dos empats i una derrota, i amb Javi Balbastre com a màxim golejador amb dos dianes:

6 d’agost: Portuarios 1-2 L’Olleria (Domi i Javi Balbastre).

13 d’agost: VII Trofeu La Queca: L’Olleria 1-1 Olímpic de Xàtiva (Gonza). 1-2 en els penals (Eric Valiente).

20 d’agost: L’Olleria 2-2 Alberic (Javi Balbastre i Christian Escrivá).

28 d’agost: Castellonense 4-0 L’Olleria.