Navarro li dóna a l'Alcoyano la 4a victòria consecutiva davant l'Atzeneta en l'últim minut (0-1)

L'afició del Deportivo desplaçada a Atzeneta ha hagut d'esperar fins el minut 95 de partit per veure l'únic gol, obra de Navarro. Gràcies a aquest gol, els de Vicente Parras són líders del grup VI de Tercera Divisió, ja que han aconseguit 12 punts en 4 partits. El següent rival serà el Roda i el partit es disputarà a El Collao el diumenge 22 de setembre a les 18 h.

Per a l'Atzeneta ha sigut un partit històric, ja que aquest municipi de poc més de 1.000 habitants ha rebut l'Alcoyano per primera vegada. El Regit s'ha quedat xicotet i molts aficionats no han volgut, en un principi, pagar els 15 euros d'entrada. Ells s'han ubicat a una zona externa del camp on es veu perfectament el terreny de joc i la Policia Local els ha convidat a abandonar el lloc. Les càmeres d'ARAMULTIMÈDIA han captat el moment en que els agents acompanyaven als seguidors blanc i blaus a l'interior del camp. A més, alguns companys de premsa han hagut de pagar per fer la seua feina. Açò és la Tercera i Atzeneta.

Pel que fa al partit, hi ha hagut poc futbol. Costava fer 3 passades seguides, ja que les mides del terreny de joc són menudes i hi havia caigut gran quantitat d'aigua abans de l'encontre. La primera part ha finalitzat sense gols i ambdós equips només creaven perill a baló parat. Óscar Díaz ha estat a punt de fer un gol olímpic.

En la segona part, el partit s'ha jugat amb l'Alcoyano atacant. Era l'únic que volia els tres punts. Prova d'això és que l'equip entrenat per David Albelda ha perdut molt temps, sobretot el seu porter Kedra. Els de Vicente Parras han pogut fer el primer gol en el minut 12 de la segona part, si el línier no hi haguera anul·lat el gol a Jony Ñíguez per fora de joc.

L'Alcoyano pareixia que jugara com a local en els últims minuts, per joc i per una afició bolcada. En l'últim sospir de partit, després d'una treta de banda i una prolongació de Pau Franch dins l'àrea, Navarro a soles ha enviat el baló dins de la xarxa. Èxtasis i liderat del Deportivo. En la jornada 5, el Roda visita El Collao. Volem la quinta consecutiva.