No hi ha miracle i l’Alcòdiam perd contra el Barça (0-4)

Alcòdiam - Barça / M. Martí

L’Alcòdiam ha jugat d’inici amb Guiri en porteria, Formatjé, Sergi Canet, Gonzalo Pérez i Caco.

Després d’algunes temporades on el Barça d'hoquei patins no ha aconseguit guanyar a Alcoi, en la seua visita a la temporada 23/24 ha sigut clar dominador i just vencedor.

L’Alcòdiam ha jugat d’inici amb Guiri en porteria, Formatjé, Sergi Canet, Gonzalo Pérez i Caco. El Barça ha dominat en la primera part i també ha gaudit de les oportunitats més clares. Al minut 8, Rodrigues ha fet el primer per als blaugrana, després d’una pèrdua en el centre del camp de Gonzalo Pérez.

L’Alcòdiam ha aguantat els atacs dels catalans en els primers 25 minuts a excepció del gol. L’oportunitat més clara ha sigut un tir de Killian Gil que ha detingut el porter del Barça. La polémica ha arribat al minut 20 quan tothom ha vist un gol de Ferran Formatjé, però els àrbitres han decidit no donar el gol al marcador, ja que la pilota no havia traspassat la línia de gol.

Dos missils de Pau Bargalló a la segona part han sigut suficients per fer els 2 gols i posar el definitiu 0-3 en el marcador del Pavelló Miguel Sarasa. A partir d’ací, l’Alcòdiam ho ha intentat amb més cor que tàctica. L’ocasió més clara per a l’Alcòdiam a la segona part ha arribat en l’stick de Gonzalo Pérez davant del porter, però no ha aconseguit clavar la piloteta. El quart ha arribat d’una jugada col·lectiva finalitzada per Joao Rodrigues a falta de 2 minuts.

El PAS Alcoi continua en es llocs de dalt de la classificació. El pròxim partit serà davant el Reus el 3 de febrer a les 21 h. a terres catalanes.