español Este contenido sólo está disponible en valenciano

Patiment amb final feliç per a l’Alcòdiam en el primer partit per la permanència davant el Girona

PAS Alcoi - Girona / AM

L’afició i Guiri han sigut fonamentals en la tanda de penals.

El Pavelló Miguel Sarasa ha presentat un ambient espectacular, amb les graderies plenes de gom a gom. Tothom ha volgut donar suport al PAS Alcoi. El partit i la pròrroga ha finalitzat amb 2-2 i el gol de l’empat ha arribat quan restaven 10 segons per al final de la pròrroga. Guiri ho ha parat tot en els penals i amb el primer partit guanyat, l’Alcòdiam viatjarà a Girona amb avantatge a l'eminatòria.

Primer ha sigut el Girona qui ha marcat als 3 minuts. El gol de Vázquez ha posat difícil el partit als de Lorenzo Pastor des de l'inici. La igualtat i el respecte entre equips ha sigut la tònica del partit. Ningú se la volia jugar, ja que gran part de la temporada passa per aquesta eliminatòria per la permanència.

En un tir llunyà desviat per Ferrán Formatjé ha arribat l'1-1 al minut 8 de partit. El marcador ja no s’ha mogut en els primers 50 minuts i així s’ha arribat a la pròrroga.

Com sol ocórrer, ha passat molt més en 10 minuts de la pròrroga que en els 50 anteriors. Els àrbitres han mostrat una rigorosa targeta blava a Sergi Canet. A continuació el Girona ha marcat i ha posat l’1-2 en la primera part de la pròrroga. Cal destacar que els àrbitres han sigut protagonistes en aquest gol, ja que el Girona ha errat la falta directa i l’han fet repetir. En aquesta segona oportunitat, sí que ha marcat.

L’Alcòdiam ha gaudit d’un penal i d’una falta directa durant la pròrroga, però no han sabut marcar a Jaume Llaverola. El miracle ha arribat quan faltaven 11 segons per al final de la pròrroga. En una jugada embolicada, Gonzalo Pérez ha fet la igualada.

L’afició i Guiri han sigut fonamentals en la tanda de penals. El català ho ha parat tot i l’únic penal marcat, el de Manel Hernández, ha sigut suficient per guanyar el partit.

Els blaugrana encarrilen l’eliminatòria. Aquesta es juga al millor de 3 partits i l’Alcòdiam ja té el primer guanyat. En cas que l’Alcòdiam guanye el cap de setmana del 25 i 26 de maig a Girona, serà equip d’Ok Lliga la temporada 24/25. Si perd, tornaran a jugar el definitiu tercer partit a Alcoi, ja que la millor posició en lliga del PAS fa que tinga el factor camp a favor.