Ple de victòries de l’Alcoyano en pretemporada amb remuntada inclosa (2-1)

Mamor Niang ha marcat des dels 11 metres en el 90 / CDA
  • Juanan no seguirà en el Deportivo
  • Cellou i Mamor, els golejadors

L’UCAM de Múrcia ha sigut l’última ‘víctima’ de l’Alcoyano en pretemporada. Els de Vicente Parras han guanyat 3 partits de 3 disputats. Encara que el resultat és el que menys importa en aquests partits, les sensacions són bones.

El Deportivo ha remuntat davant l’UCAM el 0-1 inicial. Els murcians han marcat en el minut 8 de partit i així ha acabat la primera part. Només començar la segona, Cellou ha posat la igualada en el marcador. La remuntada l’ha culminada Mamor Niang des dels 11 metres en l’afegit.

Els blanc-i-blaus han guanyat els partits anteriors que han disputat davant l'equip de Qatar i el combinat de l'AFE. Al'igual que en aquest partit, davant l'UCAM tampoc han estat Pradera, Juanan i Antón en la convocatòria que apareix a les xarxes socials.

El Deportivo ha tret un 11 inicial amb Valens en porteria, Andrés Rodríguez, Imanol, Cristian Herrera, Mario Losada, Lara, Ferni, Granero, Sergi López, el Pichu Atienza i Undabarrena.