Primera derrota de l´Alcòdiam en lliga davant el Sant Cugat (9-4)

Plantilla Alcòdiam

El conjunt alcoià s´ha desplaçat fins Sant Cugat per disputar el sisé partit de lliga. El partit ha estat igualat durant tota la primera part però, en la segona, l´equip català ha posat una marxa més i s´ha endut els 3 punts. Gonzalo Pérez, que és el màxim golejador de la categoria, ha fet els 4 gols de l´equip.

El partit no ha pogut començar millor, ja que Gonzalo Pérez ha posat  l´Alcòdiam per davant del marcador als 30 segons de partit. El Sant Cugat li ha donat la volta al resultat en 4 minuts, però Gonzalo Pèrez ha fet 2 gols en 2 minuts i ha tornat a posar en ventaja al conjunt d´Alcoi. El Sant Cugat ha tornat a remontar l´encontre (4-3), però altra vegada el PAS Alcoi ha empatat, obra altra vegada de Gonzalo Pérez.

En la segona meitat, el Sant Cugat s´ha imposat clarament l´Alcòdiam i li ha deixat poques possibilitats de remontar l´encontre. El resultat final ha estat de 9 a 4. Així i tot, l´equip de Lorenzo Pastor continua en la part alta de la classificació, en la segona posició concretament. El dissabte dia 1 de desembre, el PAS Alcoi rep al Vendrell, el líder de la categoria. El partit es disputarà en el Pavelló Miguel Sarasa a les 20.15h.

El quintet inicial ha estat format per: Marc Grau en porteria, Ferran Fortmatje, Pere Cañellas, Gonzalo Pérez i Carlos Pérez