Primera i històrica victòria de l'Atzeneta en lliga amb un Cristian Gutiérrez estel·lar

Guille Andres ha debutat com a jugador taronja. Fotos: Paula Jarque (web de l'Azeneta)
  • Cristian Gutiérrez ha estat l'home del partit amb dos gols
  • Debut a l'Atzeneta de Guille Andrés
  • Primera victòria del quadre taronja en lliga
  • Tres punts que trauen a l'equip de David Albelda del darrer lloc de la classificació

Primera victòria de l'Atzeneta en lliga i en la categoria, aconseguida a l'Antonio Puchades davant el València-Mestalla. Tres punts històrics obtesos en territori Albelda, en un encontre on el nom propi dels taronja ha estat Cristian Gutiérrez que ha substituït al debutant Guille Andrés, lesionat al minut 22, signant una actuació estel·lar, amb dues de les tres dianes taronja.

L'Atzeneta ha saltat sobre el verd de l'Antonio Puchades amb diverses novetats a l'onze; Carles, José Manuel, Lolo i la nova adquisició Guille Andrés han sigut de la partida en detriment de Paco Saéz, Enrique José, Alex Chico i Jesús Rubio.

Els primers minuts han tingut al filial che com a dominador de la confrontació, amb alguna aproximació als dominis de Lucas, però sense massa verí. Amb el pas dels minuts, el partit s'ha igualat, amb un guió molt semblant al de fa set dies davant el Peña Deportiva.

Molta lluita i poques ocasions de gol. Als 22 minuts s'ha produït el primer contratemps dels visitants amb la lesió del debutant Guille Andrés. El futbolista de Xàtiva no ha pogut continuar i ha estat substituït per Cristian Gutiérrez, sense dubte el nom del partit.

L'extrem de Marbella ha voltejat un partit insuls per convertir-lo en un altre elèctric i espectacular.

Seguint els paràmetres de la darrera jornada, el partit competit, però poc generós en ocasions de gol, s'ha trencat amb la diana atzenetera en els darrers minuts del primer temps. Un baló que ha caçat Cristian Gutiérrez en tres quarts de camp, s'ha gestionat i executat un tir potent al qual no ha arribat Unai.

De nou, l'Atzeneta s'ha posat per davant en el marcador a les portes del descans.

Espectacular segona part

La tornada de vestidors ha deixat un partit deliciós i emocionant que ha començat a perfilar Cristian Gutiérrez amb el segon de la matinal. De nou, el futbolista andalús ha encarat la zona de definició, amb un contracolp de 3 per a 2, que ell mateix ha culminat amb un altre llançament fora de l'abast d'Unai.

Els taronja ja tenien molta feina avançada, però evidentment no tota. I menys quan el partit ha embogit, amb tres gols en tan sols quatre minuts que han fet tremolar els ciments de la primera victòria taronja a la 2a B. Així, al 62' Fran Navarro ha acurtat distàncies a la treta des de la cantonada.

Una diana que ha trobat la ràpida contestació de Iosu Villar en una cabotada que ha deixat congelades les esperances de remuntada dels futbolistes de l'Acadèmia blanc-i-negra. L'argentí Facu García ha tancat el tram embogit del partit amb el segon del filial que ha retornat l'emoció i la incertesa al lluminós.

Els darrers minuts han estat de molt de patiment, sobretot perquè l'Atzeneta estava acaronant el primer triomf de la temporada. El xiulet final ha fet esclatar l'alegria i la satisfacció per la primera victòria de la lliga, per tant, el primer triomf de la història del club de la Vall d'Albaida a la categoria de bronze del futbol espanyol.

Estos tres punts. junt amb la derrota de l'Atlético Levante, trau al conjunt del Regit del darrer lloc de la classificació.

Fitxa tècnica

València CF-Mestalla: Unai E, José David, Mingotes (Marc Ferri), Facu González, Jesús Vázquez; Adri Gómez, Facu García, Fran Pérez, Hugo González; Emana i Fran Navarro.

Atzeneta UE: Lucas, Carles, Ferreres, José Manuel, Paco Aguza; Iosu, Lolo (Nemesio), Serra (Paco Saéz 89'), Javi García (Christian Albert); Ayo i Guille (Cristian Gutiérrez 22' (Alex Chico 89')).

Gols: 0-1 Cristian Gutiérrez (42') 0-2 Cristian Gutiérrez (50) 1-2 Fran Navarro (62') 1-3 Iosu (64') 2-3 (66') Facu García.

Àrbitre: Daniel David Baiges Dones (col·legi aragonés) Amonestà als locals Facu Garcia, Emaná, William i al míster Óscar Fernández i als visitants Ayo i al tècnic David Albelda.