Quinta victòria en pretemporada d'un Atzeneta que segueix imparable

Els jugadors de l'Atzeneta UE celebren el segon gol de l'equip. Foto: Paula Jarque
  • L'Atzeneta suma cinc victòries i un empat aquesta pretemporada
  • Els gols de Keita i Jorge Moltó donaren la victòria als locals davant el Yeclano que retallà distàncies gràcies a un gol de Pau Pérez

Els d'Abel Buades doblegaren al Yeclano Deportivo amb gols de Keita i Jorge Moltó per seguir invictes. És el penúltim amistós abans de començar la competició lliguera.

La pretemporada de l'Azeneta UE no pot anar millor. Amb cinc victòries i un empat, el conjunt 'taronja' està invicte a les ordres d'Abel Buades. Després d'imposar-se per la mínima al Vila-real C el passat dimecres, els de La Vall d'Albaida han tornat a guanyar. Aquesta vegada davant el Yeclano Deportivo per 2 a 1 a un encontre que deixà als locals amb un gran desgast físic.

El conjunt murcià va tindre ocasions per avançar-se al marcador a l'inici de l'encontre. En canvi, un gran Company junt amb al bon treball defensiu de l'equip evitaren que el Yeclano obrira la llanda. Precisament, després d'una parada del porter 'taronja' arribà el primer gol de l'Atzeneta de la mà de Keita, el qual està fent una gran pretemporada.

Després del descans els locals ampliaren l'avantatge que ja tenien al marcador gràcies a un gol de Jorge Moltó al minut 58. Tot i això, els murcians no es rendiren i retallaren distàncies tan sols tres minuts després amb un gol de Pau Pérez. A pesar de tindre alguna ocasió més, l'Atzeneta pagà l'acumulació de partits que porta aquesta pretemporada a la recta final de l'encontre quan van fluixejar les cames. En canvi, els d'Abel Buades resistiren i s'emportaren la victòria davant un rival de Tercera Divisió RFEF.

La preparació de la pròxima temporada de l'Atzeneta segueix el seu curs amb l'equip invicte. El conjunt de La Vall d'Albaida està inspirat en atac i sòlid en defensa, on cal destacar les actuacions de Company. L'Azeneta visitarà l'Estadi Municipal San Gregorio el dijous 26 d'agost per enfrontar-se al Torrent CF a l'última prova de foc abans de començar la seua participació en la Tercera Divisió RFEF.

GOLS: Keita (28'), Jorge Moltó (58') i Pau Pérez (61')

ATZENETA UE: Company, Perujo, José Carlos (Santiago 61'), Javi Llario, Piquero (Gonzalo Serrano 61'), Keita JR, Pedja, Carles Rosell, Álex Pribeagu, Nacho Porcar i Nemesio

YECLANO DEPORTIVO: David, Diego (Pablo 46'), De Dios, Riquelme (Tomé 46'), Álex Melgar, Tonete (Feli 46'), Gabri, Luispa (Pau Pérez 46'), Juanmi, Alvarito (Salinas 46') i Mario Hernández (Marcos 46')