Segona derrota consecutiva de l’Amateur Femení Ontinyent

L'Amateur Femení Ontinyent durant un partit d'aquesta temporada a la Puríssima.
  • UF Manises 3 - Amateur Femení Ontinyent 0
  • L'equip ontinyentí ha pagat la falta de gol

L'equip ontinyentí ha caigut derrotat contra la UF Manises en un partit en el que la falta de gol ha sentenciat les ontinyentines, que han tornat a perdre 3 punts al terreny de joc.

Segona derrota consecutiva de l’Amateur Femení del Club de Fútbol Base Ontinyent. L’equip de Pau Calatayud ha perdut 3-0 contra la Unió Femenina Manises, partit que s’ha disputat aquest dimarts, a les 20.00 hores de la vesprada, en el camp del Poliesportiu municipal de Manises. L’equip ontinyentí ha caigut derrotat en un encontre en el que ha lluitat fins al final i ha tingut diverses ocasions de gol.

En la primera part els dos equips han eixit al terreny de joc buscant la porteria contrincant i amb ganes de posar-se per davant al marcador. Durant els primers minuts, les ontinyentines han dominat el joc mentre que la UF Manises anava perdent força. No obstant això, en els últims minuts les locals han fet un tir a porteria que no ha acabat en gol gràcies a la intervenció de Carmen, i els equips se’n han anat al descans amb un 0-0.

Ha sigut durant la segona part quan han arribat els gols de la UF Manises. Cinc minuts després d’una clara ocasió de gol de Peri, l’equip local, que ha eixit amb moltes ganes al terreny de joc, s’ha posat per davant en el marcador amb un gol de García en el mínut 66 (1-0).

A pesar d’aquest revés, el Femení Ontinyent ha continuat lluitant i intentant fer gol, però als 9 minuts García ha tornat a marcar (2-0) de córner, un gol que ha sigut com un got d’aigua freda per a les ontinyentines. Amb aquest resultat al marcador, l’equip de Pau Calatayud ha anat perdent intensitat, ja que els dos gols en menys de deu minuts ha deixat les jugadores descol·locades. Ha sigut en el temps afegit quan ha arribat el 3-0 final, en una falta que Piqueras ha convertit en gol.

El resultat pot semblar excessiu, ja que les ontinyentines van tindre diverses oportunitats clares per a avançar-se al marcador, especialment en dos ocasions de Noa i Peri. No obstant això, la falta de gol ha sentenciat una vegada més l’Amateur Femení, que ha tornat a perdre 3 punts vitals. El pròxim diumenge les ontinyentines juguen en casa en un partit molt important per a seguir lluitant i evitar la zona de perill de descens.

L’onze titular de l’Amateur Femení ha sigut: Carmen, Anahí, Sara, Júlia, Mireia, Noa, Anita, Lidia, Lucía, Peri i Aitana. També han disputat minuts durant el partit Laia, Àngela i Irene.