Tornada amarga de l'Amateur Femení Ontinyent als terrenys de joc

Laura Perigüell en un partit d'aquesta temporada. Foto: Vicent Gandia
  • Esport Base Femení 0 Mislata 3

L’Amateur Femení del Club de Fútbol Base Ontinyent ha tingut una tornada amarga al terreny de joc després de 3 mesos sense competició. L’equip de la capital de la Vall d’Albaida ha perdut 0-3 contra el Mislata C, en un partit que s’ha disputat al camp de la Puríssima d'Ontinyent aquest dijous.

A les 18.30 hores de la vesprada l’àrbitre donava inici el partit i als 9 minuts de joc, un error en defensa de l'equip local, l'ha aprofitat Gómez per posar per davant al Mislata C (0-1). Dos minuts després, la portera de l’Ontinyent, Carmen, ha salvat una clara ocasió del Mislata C. No obstant això, el clar domini de l’equip contrincant s’ha fet visible de nou en el marcador al minut 25, amb el 0-2, obra de Gómez, segon en el seu compte particular.

La resta de la primera part ha continuat davall el nomini del Mislata C, on l’Ontinyent només ha xutat a porteria una vegada als últims minuts. A més, l’equip local ha hagut de fer un canvi abans del previst, ja que Nayala ha eixit del camp lesionada en el minut 39.

De cara a la segona part, l’equip de Pau Calatayud ha eixit al terreny de joc amb ganes de donar una volta al marcador, però el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica que la primera part, on l’equip rival ha tingut diverses ocasions de gol clares que la portera ontinyentina ha evitat.

Però ha sigut al minut 83 quan el Mislata C ha sentenciat el partit amb el 0-3, hat trick de Gómez, un gol que ha acabat de condemnar les locals, que s’han deixat 3 punts importants en el terreny de joc. Ara, l’Amateur Femení haurà de millorar el joc de cara al pròxim dimarts, on jugaran al camp de la Unió Femenina Manises i lluitaran per emportar-se a casa els punts.

L’onze titular de l’Amateur Femení ha sigut: Carmen, Sara, Gala, Àngela, Nayala, Júlia, Anita, Noa, Lucía, Peri i Carla.N. També han gaudit de minuts les jugadores Mireia, Carla S, Aitana i Lidia.