Treballat triomf de L'Olleria davant el segon classificat

Acció del partit jugat en aquest calorós matí | Foto: Iñaki Gómez
  • L'Olleria CF 1 UE l'Alcúdia 0

• L'Olleria manté la bona ratxa de sis partits sense perdre

• L'Alcúdia és segon i duia tres 4-0 seguits

Gran triomf de L'Olleria davant d'un L'Alcúdia que és segon i pugna per classificar-se per a la promoció. Ha marcat Emilio Gil en el minut 18 d'un partit disputat sota una temperatura molt alta.

Emilio Gil ha marcat el seu quart gol de la temporada

Primera part igualada i sense més ocasions que la que ha acabat en el 1-0, quan en un centre de Rafa Gil s’ha produït una acció embolicada en la que ha aparegut Emilio Gil per realitzar un potent i col·locat xut en el que el porter no ha pogut fer res, anotant el seu quart gol de la temporada per igualar com a màxim anotador de l'equip a un Emilio Ortolà 'Gatu' que ha estat una de les rotacions realitzades avui pel tècnic José Jaime Alemany.

Després del descans, L'Olleria ha sortit més fort i podria haver marcat el segon al 46' després d'una centrada de Juanito que Javi Balbastre ha rematat forçat, i en un xut de Canet des de fora de l'àrea en el 47’. La més clara de L'Alcúdia ha arribat ja al 59', quan Dani ha llançat un córner molt tancat que ha colpejat en el travesser, mentre que el rebuig l’ha posat Tadeo al cor de l'àrea i Tali ha rematat fora.

Més de 8 minuts ha afegit el col·legiat

L'Olleria, que en el 73’ va disposar d’una bona oportunitat després d’una treta en llarg del porter Dani Cerdà en la que Juanito va conseguir xutar i un defensa va taponar, estava amb el mono de treball i buidant-se sobre el terreny de joc, deixant en aquesta ocasió que fos el rival el que portés la iniciativa mentre els de La Vall d'Albaida es defensaven de forma molt correcta, concedint únicament dues ocasions més al seu rival. Una, al 81', quan en una pilota bombejada José Osca ha guanyat l'esquena de la defensa però ha rematat fora, i l'altra, ja superant el minut 8 d'afegit, quan un centre l’ha rematat Marí i el cuir ha marxat fora per molt poc.

Triomf de prestigi per als de La Solana davant un dels candidats a l'ascens, i han encadenat el seu sisè partit sense perdre (4V-2E-0D) per així mantenir-se en la setena plaça amb 31 punts (8V-7E-7D), recarregant els ànims després de que el dimecres passat se li escapessin dos punts en els últims minuts del duel davant d'un Almussafes amb què es tornaran a enfrontar, aquest cop a domicili, dimecres que ve a la jornada intersetmanal.

Fitxa tècnica:

L'OLLERIA CF: Dani Cerdà; Manolo, Raúl, Ricardo Gil, Marco Ferrer; Canet (Emilio Ortolà ‘Gatu’), Emilio Gil; Juanito, Pitu (Eric Valiente, 80’), Rafa Gil (Enrique, 80’); i Marc (Javi Balbastre, 46’).

UE L'ALCÚDIA: Arnau; Rodenes, José Osca, Migue, Dani (Guille, 70’); Ferran (Marí, 46’); Mario (Castaños, 70’), Loren (Christoffer, 70’), Hervás, Aitor (Tadeo, 46’); i Tali.

GOL: 1-0 Emilio Gil (18’).

ÀRBITRE: Cristian Selva Vicente. Amonesta als locals Guillem Badenes (23’) -estiguent en la banqueta-, Manolo (24’), Emilio Gil (38’), Rafa Gil (70’), Javi Balbastre (94’) i Dani Cerdà (97’); i als visitants Aitor (6’), Mario (60’), Rodenes (68’) i Dani (69’).