Tres gols a l’afegit en la polèmica derrota de L’Olleria

• L’Olleria CF 1 CF La Nucía B 2
  • Gatu ha empatat en el 95’ després de rebre el 0-1 en el 90’, però encara ha arribat un gol més
  • Reclamen mans en el primer gol i que la dura entrada al porter Dani Cerdà deuria haver sigut roja directa

Trepidant encontre en La Solana en el que, a pesar de que ha hagut moltes ocasions per part dels dos equips, els gols no han arribat fins al minut 90.

El partit ha començat en La Nucía B millor plantat, destacant que el veterà i experimentat Maiki, junt amb Héctor, han aconseguit dominar el mig del camp durant el primer temps. D’aquesta forma, les primeres ocasions han sigut per als visitants, destacant sobre tot una de Pablo en la que Dani Cerdà ha fet una sensacional parada en el minut 25. Remarcar també que durant els primers minuts s’ha produït la primera acció desafortunada de l’encontre, ja que Ricardo Gil s’ha lesionat i ha tingut que ser substituït al minut 10.

Bones ocasions de L’Olleria a partir de la pausa d’hidratació

La pausa per a la hidratació li ha vingut molt bé a L’Olleria, que ha gaudit d’uns deu minuts molt bons. En el 33’ l’ha tingut Rafa Gil després d’una passada de Eric Valiente, però un defensa ha salvat el seu tir, mentre que el rebuig la llançat Gonza fora, i en el 34’ ha estat molt prop de marcar Carlos Muñoz des del mig del camp, però el seu tir a sortit molt prop del travesser. També ho ha intentat Raúl després d’un córner, mentre que ja en el 44’ ha sigut el visitant Maiki qui ho ha provat amb un tir llunyà que ha sortit fora per molt poc, però encara ha hagut temps de que es registrés una ocasió clara per equip en l’afegit. Primer en un córner tret per Gonza al segon pal que Domi l’ha rematat amb contundència però al lateral de la ret, mentre que al minut següent ha tingut que aparèixer Dani Cerdà per a salvar la situació en una jugada embolicada.

La segon part ha arrancat com ha acabat la primera, en una oportunitat molt clara per a cada equip. En el 50’ ha sigut Gonza en una falta lateral a cama canviada el que ha obligat al porter Álex a salvar amb molt de patiment, mentre que al 52’ una tir de Pablo després d’internar-se per la dreta s’ha passejat per la porteria local. També l’ha creuat en excés el visitant Borja al minut següent, mentre que en el 58’ Emilio Gil ha tret una falta que ha pentinat Emilio Ortolà ‘Gatu’, han rebutjat els visitants, però el cuir l’ha engaltat Rafa Gil i Álex ha respost amb altra gran parada.

El porter Dani Cerdà ha tingut que ser substituït mentre es reclamava la expulsió del davanter

En el minut 69 s’ha produït una de les jugades significatives de l’encontre, Dani Cerdà ha arribat just abans a un baló dividit i ha rebut un duríssim colp per part de Tomi, tenint que ser substituït mentre que l’ariet visitant sols veia la groga, fet molt reclamat per la afició de La Solana, que hui també ha presentat una molt bona entrada. Amb l’entrada i debut del porter Rubén Martínez, La Nucía B ha insistit més en busca del gol, apropant-se molt a la seua porteria, encara que sense fer-lo intervenir, passant d’aquesta forma els minuts fins que en el 87’ l’ha tret de baix dels pals l’heroi de l’encontre, Zazo, després d’un baló pentinat per Gatu i rematat per Borja Borredà.

També l’ha tingut Emilio Gil en el 89’ en una falta que ha llançat fora per molt poc, però el que ha arribat ha sigut el gol visitant en una acció embolicada en la que s’ha reclamat que abans de que el baló li arribés a l’autor del gol, Pablo, un company havia tocat el cuir amb el braç. S’havia superat el minut 90, però L’Olleria no s’ha rendit i Carlos Muñoz ha avisat en el 92’, per a que després fora Emilio Ortolà ‘Gatu’ el que marqués el gol de l’empat al rematar de forma impecable una falta lateral treta per Gonza i en la que el visitant Pablo havia vist la segon groga i deixat a La Nucía B amb un jugador menys.

Gatu ha fet esclatar d’alegria a La Solana, però La Nucía B encara ha tornat a marcar

Es feia justícia ja que l’empat pareixia el més just després del gran treball que havien fet els dos equips, però encara ha arribat altre gol. Quasi en el minut 98, Zazo ha aprofitat un córner per a marcar l’1-2 i deixar a la afició de La Solana totalment gelada, acabant l’encontre amb la primera derrota de la temporada per a un L’Olleria que ha registrat un resultat de cada en els tres primers encontres disputats. En la pròxima jornada els de José Jaime Alemany visitaran al líder, un Tavernes que ha aconseguit ple de triomfs fins al moment.

FITXA TÈCNICA:

L’OLLERIA CF: Dani Cerdà (Rubén Martínez, 71’); Domi, Ricardo Gil (Bena, 10’), Raúl, Marco Ferrer; Emilio Ortolà ‘Gatu’; Eric Valiente (Fuentes, 71’), Emilio Gil, Carlos Muñoz, Gonza i Rafa Gil (Borja Borredà, 71’).

CF LA NUCÍA B: Álex; Zazo, Savall, Marín, Jacob (Calenco, 70’); Héctor, Maiki; Pablo, Borja (Rafa, 86’), Kiko (Hugo, 65’); i Tomi.

GOLS: 0-1 Pablo (90’); 1-1 Emilio Ortolà ‘Gatu’ (95’); 1-2 Zazo (97’).

ÀRBRIT: Adrián Ruiz Mira. Amonesta als locals Rafa Gil (18’), Marco Ferrer (29’), Emilio Gil (51’), Emilio Ortolà ‘Gatu’ (77’), Raúl (96’); i als visitants Marín (11’), Tomi (69’), Maiki (88’) i Pablo en dos ocasions (57’ i 93’).