Un apàtic Alcoyano perd la força davant el San Fernando (0-2)

Francis Ferrón, exjugador de l'Alcoyano, ha marcat el segon gol a les acaballes del partit

L’Alcoyano ha perdut el primer partit a El Collao en la temporada. No entrava en les previsions perdre contra el San Fernando, ja que l’equip andalús es troba a la part baixa de la classificació de la Primera RFEF.

Tot ha eixit malament il'equip ha anat de més a menys. De fet, a 20 minuts per acabar el partit de Tarragona, l'Alcoyano brillava amb llum pròpia. En eixe final d'encontre se'n va vindre avall i no ha alçat el cap.

Apatia i poca espenta. Fins i tot ha perdut la garra i la força que va demostrar en els primers partits, contagiant el pú.blic del Collao.

Res ha pogut fer el Deportivo en el dia en què s'ha homenatjat el míitic capità Paqui. Agüerp des de fora de l'àrea sense oposició, i lex alcoianista Francis Ferron a les acaballes, han anotat els dos gols que donen vida els andalusos, que no esperaven guanyar donada l'actitud del Deportivo en els anteriors partits.

Dani Vega ha estat el millor de l'Alcoyano i ha pogut marca ocs minuts abans del 0 a 1. Per+o el seu dispar ha anat alt per poc.

ARAMULTIMÈDIA ofereix un resum en vídeo dels millors moments de l’Alcoyano 0-2 San Fernando. Els gols han sigut d’Agüero i Francis Ferrón, jugador que va defensar la samarreta del Deportivo fa algunes temporades.

El pròxim partit dels de Vicente Parras serà davant un dels equips revelació: l’Atlètico Sanluqueño. Aquest encontre es disputarà a terres andaluses el 10 d’octubre a les 12 h.