Un decadent Alcoyano perd en Ejea de los Caballeros(2-1)

El segon gol de l'EJEA (ARAGÓN TV)

L'Alcoyano és últim amb 36 punts, però a 2 de la salvació

Molt pobra imatge la dels jugadors del Deportivo, que no han oferit la més mínima ressitència en el camp del modest Ejea de los Caballeros fins els últims 3 minuts. En 2 minuts, els aragonesos han afonat els de Barrera amb dos gols absolutament evitables. El malalt està en la UCI i l'afició ja es fa l'ànim. Només en el 88 en un rebuig, Pino ha maquillat el resultat amb un gol. Això sí, el miracle és possible si es guanyen els 3 partits que resten.

L'Ejea feia el 2 a 0 en el minut 43, i el seu entrenador, Guillermo Fernández-Romo planteja la típica estratègia en previsió que l'Alcoyano intentara tirar d'orgull i morira al camp en la lluita almenys per l'empat.

Els jugadors aragonesos es deixaven caure i el míster introduïa defenses per aturar la presumpta allau alcoianista. Però res de res, com si res, com si anara amb ells. Sorpresa per als locals, que no han patit ni un gram d'estrés.

L'Alcoyano, esgotat, apàtic i inofensiu, decidia que aquell partit no els interessava. Un tir a porta i cap targeta groga en la segona meitat per als de Barrera. Així es resumeix la intensitat i la desesperació per a defensar els colors blanc i blau fins al 88, on Pino ha aprofitat un rebuig dins l'àrea per obrir una porta a l'esperança. Però en el descompte és molt difícil fer-ho. Almenys, el partit ha mort en àrea contrària.

Partit descafeïnat que se n'ha anat en 3 minuts

Tres fatídics minuts abans del descans han afonat definitivament l'Alcoyano. En els primers minuts, els de Barrera han dominat i han tingut opcions. A Lino l'han anul.l.lat un fora de joc de manera injusta quan se n'anava directe a porta. En el 28, De Mesa ha pogut fer el primer gol, però el seu remat de cap s'ha estavellat al pal alt. Era el minut 28.

En el 40, una falta indirecta que feia olor de gol ha acabat en la primera diana de l'Ejea. Lafita treu, remata un jugador aragonés, Bañuz la trau de punys i el baló rebota en Garcés per a acabar sl fons de la xarxa.

Un minut després, De Lerma ha pogut empatar, però la seua xilena ha pegat al pal esquerre del meta local. Haguera estat un gol per a l'esperança. D'eixa jugada desafortunada, directament al 2 a 0. Contracolp letal que marca a plaer Ramón després de cavalcar mig camp. Bañuz ni ha eixit ni s'ha quedat a la porta i ha encaixat fàcil per al davanter.

La segona part ha estat molt fluixa, i com dèiem al principi de la crònica, el Deportivo no s'ha mostrat com un equip decidit a morir en el 'fang'. Només els últims instants han sonat a 'Moral' alcoianista.