Un desastrós tercer quart condemna l'Eset Ontinet

Alberto Alemán va ser el millor jugador del partit. Foto: Vicent Gandia
  • Units pel Bàsquet Gandia 75 Eset Ontinet 64
  • Alberto Alemán, el millor dels col·legials amb 24 punts

Segona jornada i segona derrota de l'Eset Ontinet a la lliga EBA. Esta vegada els de Nico Sánchez van caure davant l'Units pel Bàsquet Gandia en un partit on els ontinyentins simplement no van estar, accentuat per una deficient actuació al tercer quart.

L'Eset Ontinet no va poder rascar cap cosa positiva de la seua visita a Gandia. El conjunt de Nico Sánchez va poder aguantar dintre del partit fins al descans, però va veure com després del pas per vestidors, els saforencs van estirar el seu avantatge fent insalvable la remuntada. Els dos primers quarts van caminar amb un gran equilibri en el marcador, però sempre per davant els jugadors de Víctor Rubio amb rendes mínimes que feien abraçar alguna esperança al sènior masculí del Martínez Valls de tornar a casa amb la victòria en la butxaca. Al mig temps l'avantatge dels Units pel Bàsquet era de tan sols cinc punts (40-35)
Tot va canviar al tercer quart. Un parcial d'11 a 2 per als locals va fer descarrilar definitivament el vagó dels ontinyentins posant costera amunt la remuntada, sobretot veient els dígits tan aclaridors del tercer assalt, 21 a 7 per al Gandia. El darrer quart de l'encontre va seguir per la mateixa senda, amb un basquet control dels locals que assegurava el gran avantatge en el marcador, sols retallat per una petita reacció final de l'Eset, insuficient per a posar en perill el partit al rival.

Alemán, el millor de l'Eset
De res va servir la gran actuació d'Alberto Alemán, amb 24 punts, màxim encistellador del partit amb 28 punts de valoració. Unes xifres molt llunyanes de la resta de companys, molt discrets en la faceta anotadora. I és com va dir Nico Sánchez la darrera setmana, l'equip necessita que tots els seus homes clau tinguen la regularitat necessària per ser importants en la pista i d'aquesta manera augmentar les opcions de guanyar partits en aquesta estrenada lliga EBA.

Pel que fa als jugadors de l'Eset i les anotacions personals foren les següents:
Iván Català (6), A. Alemán (24) P. Iborra (8) Roselló (4) Soler (2) Mancebo (3) Felix Climent (6) Quique Pérez (2) Nacho Castelló (3) Andy López (6)

L'equip no va competir

L'entrenador de l'Eset, Nico Sánchez atribueix la imatge del seu equip possiblement a què isqueren "molts nerviosos, no sé si per jugar en eixa pista i davant el rival que era, però no van estar centrats en cap moment, sense fluïdesa en el joc ni agressivitat en defensa. Això va propiciar que el Gandia fora l'amo del partit durant tot l'encontre". Una nova derrota tot i que amb unes sensacions diferents per al tècnic de l'Eset. I és que as a diferència de la darrera setmana on "me'n vaig anar amb la sensació d'haver competit, davant el Gandia no tinc eixa sensació".