Un estel·lar Alcodiam estrena l'any amb una golejada davant el CH Caldes (6-3)

Alcodiam vs CH Caldes. Mireia Martí
  • Caco Ceschin va anotar un hat-trick, Ferrán Formatjé va marcar dos gols, i Biel Pujadas, un altre.
  • El Alcodiam es troba en novena posició a falta d'un partit per a finalitzar la primera volta.

El pavelló Miguel Sarasa va viure una vesprada intensa d'hoquei patines diumenge passat i va gaudir de la primera victòria de l'any dels de Lorenzo Pastor. Malgrat el resultat positiu, el conjunt blaugrana no ha aconseguit la plaça per a jugar la Copa del Rei.

El Alcodiam estrena el 2023 en gran amb una golejada davant el CH Caldes 6-3 i un hat-trick de Caco Ceschin. Aquest partit era crucial per a poder optar a la Copa del Rei, no obstant això la victòria del Voltregá davant el Noia (4-6) va ser el detonant que ha deixat al conjunt blaugrana anara de la competició.

Els primers compassos de la tretzena jornada de lliga van transcórrer lents, el Alcodiam no volia arriscar i el Caldes tampoc va tindre pressa. Encara així, Álvaro Jiménez va estar encertat en una de les escasses ocasions del Caldes, i va estrenar el marcador (0-1).

El primer gol va suposar una “xutada” d'energia per al Caldes que va començar a exercir més pressió en l'àrea blaugrana, però sense encertar a porteria. Després d'un segon esglai del rival, el Alcodiam es va despertar i, a deu minuts del final de la primera part, va arribar el primer gol de Biel Pujadas amb assistència de Caco Ceschin (1-1). El Alcodiam, immers en un partit cada vegada més interessant, es va avançar en el marcador amb un 2-1 que va marcar Ceschin tan sols cinc minuts després.

Amb el marcador a favor del P.A.S Alcoi i amb l'esperança d'aconseguir el passe a la Copa del Rei, els de Pastor van continuar a l'alça. No obstant això, a vint segons per a finalitzar la primera part, el Alcodiam li va regalar un gol al Caldes, que va suposar l'empat 2-2.

La segona part va començar molt més dinàmica que la primera, amb un joc més ràpid i amb repetides ocasions per part de tots dos equips. El partit va tindre tanta intensitat que Jiménez, de l'equip visitant, va posar un peu que va determinar el tercer gol del Alcodiam per falta directa. Segon punt de Caco Ceshin (3-2).

El P.A.S Alcoi, després del gol va estrényer més i, Ferran Formatjé, amb una jugada per banda esquerra, va retallar diferències en el marcador amb el quart gol del conjunt blaugrana (4-2). El Caldes, mancat de gols va estrényer més fins que Jiménez va marcar el tercer tant (4-3). La tensió i la pressió van anar augmentant a l'una a mesura que passaven els minuts fins que va arribar un sospir d'alleujament gràcies al segon gol de Formatjé, que va col·locar gràcies a l'extraordinari passe del seu company Ivan Morales (5-3).

Quan el partit semblava que anava a finalitzar amb el marcador 5-3, Caco Ceschin, després d'una contra que va generar ell només, va marcar el sisé gol del Alcodiam aconseguint el hat-trick (6-3).

Cinc inicial: Ivan Morales, Caco Ceschin, Gonzalo Pérez, Ferran Formatjé i Guiri

Amb aquest resultat, el Alcodiam suma tres punts més i es col·loca en novena posició. Dissabte que ve acaba la primera volta de la temporada, també a casa, davant el Difittecnic CPV Capital del VI.