El temps

Un gol matiner dóna la victòria al Benigànim CF

L’encontre ha enfrontat, aquest diumenge, el Benigànim CF i el CF Aielo.
  • Zeus ha obert el marcador al minut 3 de la primera part (1-0).
  • Al començament de la segona meitat el col·legiat ha anul·lat el gol que suposava el 2-0 a causa d’un fora de joc.

La quarta jornada de la Fase d’Ascens a la Primera Regional ha enfrontat, aquest diumenge, el Benigànim CF i el CF Aielo al Camp de Futbol Municipal beniganí.

Amb tan sols tres minuts de partit transcorreguts, l’enfrontament entre els dos equips valldalbaidins es posava a favor dels locals. Partint d’una treta de banda, la qual ha prolongat Carles Climent fent arribar el baló a Zeus, qui ha entrat de segon línia per a enviar el baló al fons de la xarxa visitant, el Benigànim CF ha obert el marcador (1-0).

Des de l’arribada del primer gol i fins al xiulit de l’àrbitre que donava per finalitzat el primer temps, ambdós equips han insistit en l’intent de trobar l’àrea rival. Finalment, les ocasions més clares d’aquests primers 45 minuts de joc s’ha resumit en dues tretes de córner a favor dels locals i una treta des del cantó a favor dels aieloners.

Amb l’inici de la segona meitat el Benigànim tornava a trobar la xarxa de la porteria visitant. No obstant això, el gol que a punt ha estat de suposar el 2-0 a l’electrònic ha estat anul·lar per un fora de joc que els aficionats ganxuts consideraven inexistent.

Amb poques ocasions per a ambdós equips i pràcticament amb cap tir entre els tres pals més enllà del gol de l’1-0 i l’anul·lat, el partit ha finalitzat amb el marcador reflectint el mínim avantatge a favors dels locals, a qui els val el gol de Zeus al minut 3 de la primera part per a sumar 3 punts en aquesta Fase d’Ascens a la Primera Regional.