Un imparable Deportivo Ontinyent guanya a un rocós Algueña

Jorge Corella ha estat l'autor del segon gol. Foto: Vicent Gandia
  • Deportivo Ontinyent 2 Algueña 1
  • Els ontinyentins han patit, però s'han endut la tercera victòria de la temporada

El Deportivo Ontinyent dormirà líder del grup 8è de la Primera Regional després de superar a l'Algueña per 2 a 1, en un partit disputat tot i que les ocasions més clares han estat per als ontinyentins. Amb aquest nou triomf, els de Nacho Cantó ha fet ple en aquest inici de lliga, sumant tres victòries de tres possibles.

Victòria sofrida del Deportivo Ontinyent davant un rival dur i molt complicat que ha causat molt bona imatge i que està cridat a ser un dels equips més complicats de batre del grup 8è. No obstant això, els alacantins s'han vist sorpresos per l'arrancada dels ontinyentins, per descomptat, amb un Cambreta en estat de gràcia. El pitxitxi de l'equip ha inaugurat el marcador al primer minut de partit en un remat subtil per l'angle curt del porter de l'Algueña. El gol ha envalentit els futbolistes de Nacho Cantó que abans de la mitja hora de partit han posat terra pel mig amb el segon dels blanc-i-negres que ha nascut de les botes de Chorques. El futbolista d'Agullent ha enviat una centrada al cor de l'àrea que ha trobat la perfecta rematada de Jorge Corella al fons de la xarxa. Quatre minuts més tard, els deixebles d'Antonio Ruvira han acurtat distàncies amb un penal que ha transformat Daniel Martínez per unes mans de Tono Huertas.

Segona part molt disputada
Amb un resultat tan ajustat, els aficionats que s'han donat cita als camps de la Puríssima han vist un encontre molt disputat, però sense grans ocasions de gol. Així i tot, ha estat més prop el tercer del Deportivo Ontinyent que l'empat de l'Algueña. Chorques ha sigut el protagonista de les oportunitats més clares del líder provisional del grup, amb un gol anul·lat per fora de joc i per una màxima pena que no ha vist l'àrbitre Juan Belmonte a petició de tota la grada. El partit ha conclòs amb una jugada espectacular de Cambreta, amb el temps reglamentari sobrepassat, i que ha no trobat el fons de la xarxa per una mà miraculosa de Francisco Zapater.
Al remat, triomf ontinyentí que ha començat la lliga llançat, amb ple de victòries que el situen líder provisional a l'espera del que faça el Contestano demà diumenge a Moixent.

Per part del Deportivo Ontinyent han jugat: Xavi Payà, Adri, Tono, Iñaki, Capone, Javi, Antonio, Corella, Mendi, Chorques i Cambreta. En la segon part també han gaudit de minuts Bernat, Manel, Dani Martínez i Sergio Mateu