L'equip de l'Olleria CF.
  • Rayo Ibense 1 L'Olleria 0
  • Partit de poques ocasions per part dels dos equips

• L’Olleria perd una posició a la taula

Un remat de cap d’un central local després d'una falta lateral va ser suficient per desnivellar un partit igualat en el que les defenses es van imposar totalment als atacs.

Sis gols en dos partits portaven els d'Ibi des que havien reprès la competició -el de la passada jornada i un dels ajornats que van recuperar fa dues setmanes-, una tònica que aquest diumenge han volgut canviar totalment i ho han aconseguit amb contundència, fent totalment impossible als de José Jaime Alemany poder emportar-se alguna cosa positiva de la seva visita al conjunt de l'Alcoià.

Animats pel solvent triomf de la setmana passada, L’Olleria va iniciar el duel molt ben posicionat al camp, gaudint fins i tot de la que seria la seva ocasió més clara del partit quan en el minut 10 van recuperar a camp contrari i Rafa Gil va culminar la jugada amb un xut desviat. No obstant això, les constants faltes i interrupcions van provocar que gaire bé hi hagués ritme.

El gol va arribar en una de les poques ocasions del partit

Al minut 22 va arribar l'acció que va acabar sent clau, una falta lateral llançada de forma brillant per a que Javi Moreno rematés de cap al fons de la xarxa. L'1-0 va fer molt de mal als de La Vall d'Albaida, que veien com en la primera ocasió rival se'ls posava el marcador en contra, mentre que els d'Ibi van gaudir dels seus millors minuts pel que fa a possessió de l'esfèrica, però el treball defensiu de l'Olleria també va ser molt encertat i amb prou feines es va comptabilitzar un tret alt de Javi Navarro ‘Cutri’ al 35'.

A poc a poc va anar reaccionant l'Olleria i en els minuts finals van insistir més en la recerca de l'empat, destacant una falta des del centre de camp que va acabar amb un remat forçat que va marxar fora. Després del descans la solidesa defensiva de tots dos es va fer encara més patent, fins al punt que cap porter va haver d'intervenir, destacant únicament una ocasió claríssima per al local Jorge Devesa al 72 ', qui a boca de canó va disparar alt.

El recent incorporat Guillem Badenes va jugar tota la segona part

Cinquena derrota de la temporada per als de La Vall d'Albaida, que perden un lloc a la taula en detriment precisament del Rayo Ibense, i ja passen a pensar en el seu pròxim compromís, en el qual rebran a un dels clars favorits de l'ascens, un colíder Muro que ve de salvar en l'afegit un empat a casa davant el cuer Enguera. Destacar finalment el "re-debut" de Guillem Badenes, jove extrem que ha tornat després de començar la temporada al Llutxent i ha jugat tota la segona part.

Fitxa tècnica:

UD RAYO IBENSE: Dani; Bari, Javi Moreno, Caste, Devesa, Marco (Santoyo 56’), Pepe, Francis, Rafa Pina (Martín 80’), Baeza (Alexis 80’) i Javi Navarro ‘Cutri’ (Iomar 56’) (Ortega 67’).

L’OLLERIA CF: Dani Cerdá; Ricardo Gil, Domi (Boni 46’), Marco Ferrer, Rafa Gil (Jean Paul 80’), Pitu, Enrique (Cristian Torres 62’), Eric Valiente (Juanito 80’), Josep (Guillem Badenes 46’), Nico Albiñana i Raúl.

GOL: 1-0 Javi Moreno (22’).

ÀRBITRE: José Romero Pérez. Amonesta als locals Caste (64’) i Francis (88’); I als visitants Ricardo Gil (14’), Enrique (21’), Raúl (62’), Nico Albiñana (75’) i Pitu (87’), a més del jugador Canet (57’) estant a la banqueta.