Un Alcoyano indigne cau davant l'At. Llevant i continua en descens

• Mario: "L'equip ha te treure el coratge. Ha estat horrorós, ha faltat de tot".
  • Miguel Bañuz, després de fer un extraordinari partit, ha acabat l'encontre entre llàgrimes.

Poques vegades s'ha vist a un Alcoyano tan dèbil com el partit que ha disputat davant l'Atlètic Llevant en la Ciutat Esportiva a Bunyol. El conjunt granota ha sigut superior de principi a fi malgrat que els gols han tingut polèmica. Miguel Bañuz, com en tota la temporada, ha sigut el salvador d'una golejada d'escàndol. La part negativa és que el Deportivo continua en descens.

Al minut 7, l'Alcoyano ja perdia per 1-0 després del gol de falta directa de Pepelu. El baló ha passat entre la defensa i Bañuz no ha pogut fer res. Aquest gol ha estat pol.lèmic, ja que el col·legiat no ha xiulat una falta favorable a l'Alcoyano instants previs a la falta xiulada en contra. Ja va dir Mario Fuentes, el nou mister del Deportivo, que l'equip que marcara primer, tenia molt guanyat. I així ha sigut.

Mario Fuentes: L'equip ha estat horrorós

El filial granota ha sigut superior en tot: plantejament del partit, actitud dels jugadors i forma física. El Deportivo pràcticament no ha pressionat l'eixida de pilota dels valencians i han esperat a les segones jugades i als contracolps.

Els blanc i blaus han tingut algunes ocasions en la primera meitat. Navarro ha enganxat un baló en la frontal i ha connectat un potent xut que ha parat Cárdenas. Altra de les ocasions clares ha sigut el tir creuat de Bryan Reyna a les acaballes de la primera part que a punt ha estat d'entrar. Malgrat el joc avorrit i d'inferior categoria, els vora 100 aficionats han acomiadat als jugadors amb aplaudiments i animant-los per als segons 45 minuts.

Ja en la segona meitat, la superioritat granota també ha sigut clara. El 2-0 també ha arribat a baló parat. L'àrbitre ha xiulat un dubtós penal a Omgba, que Pepelu ha transformat. Aquest gol ha suposat el definitiu 2-0. En la roda de premsa posterior, Mario Fuentes ha indicat que Omgba li havia comentat que no havia sigut penal.

Amb aquests dos gols encaixats, el Deportivo s'ha vist el partit molt costera amunt. Miguel Bañuz ha sigut el millor del Deportivo en diferència. A més, en finalitzar el partit, el porter il·lícita s'ha posat a plorar en veure la impotència de fer un gran partit i una gran temporada, però estar en descens.

A falta d'alguns partits per jugar, l'Alcoyano se situa amb 29 punts en el lloc 18. Siga com siga, els d'Alcoi es quedaran a 1 punt de la salvació. La pròxima jornada, l'Alcoyano rep al València Mestalla. El filial ocupa la 19a posició i està només 2 punts per baix del Deportivo. El partit serà el diumenge 17 de març a les 17 h