Victòria plàcida de l´Alcodiam davant el Burguillos Extremadura (8-0)

Gran partit per a acabar l'any

La pedrera torna a tirne protagonisme. Entre Deri Mataix i Marc Grau Blanquer marcaren 5 dels 8 gols.

El conjunt blaugrana torna a la senda del triomf, imposant-se clarament al cuer de la categoria, el Burguillos. Amb aquesta victòria l´equip de Lorenzo Pastor es queda en tercera posició a 5 punts del primer que és el Vendrell. Els gols han sigut obra de Pere Cañellas, Deri Mataix (3), Ferran Formatje (2) i Marc Grau (2). Dos homes de la pedrera (Grau i Deri) destacats i fonamentals amb 5 gols.

Potser la millor notícia del dia és que dos homes de la pedrera, Marc Grau Blanquer (2 gols) i Deri Mataix (3 gols) anotaren 5 de les 8 dianes de l'encontre. La pedrera torna a resorgir en un equip on feia molts anys que no hi havia jugadors d'Alcoi o als que no els ho donaven massa oportunitats.

En la primera part el PAS Alcoi ha dominat amb claretat, però el primer gol no ha arribat fins el minut 12. Pere Cañellas ha sigut l´encarregat d´obrir el marcador. El segon gol l´ha fet Deri Mataix a falta de 6 minuts. Amb aquest 2-0 el partit ha anat al descans.

Ja en la segona part, l´Alcodiam ha ixit més fort encara i al minut de començar Deri Mataix ha fet el tercer. Seguidament, Ferran ha fet el quart i Deri, que ha fet un hak-trick, ha fet el quint. Amb el partit pràcticament resolt, Marc Grau ha fet gol per partida doble i l´últim gol ha estat obra de Ferran Formatje.

El pròxim partit es disputarà després de vacances, el dia 18 de gener a les a les 20.00, davant l´Alcobendas.

El quintet inicial ha estat format per: Marc Grau en porteria, Ferran Formatje, Deri Mataix i Marc Grau.