El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Victòria treballada amb remontada del Deportivo Ontinyent front el Ciutat d'Alzira

• Club Deportivo Ontinyent 2 - Ciutat d'Alzira 1
  • Els locals han dominat la segona part

Després d'una primera part disputada, els locals han dominat la segona part, on han fet els dos gols de la victòria.

El Club Deportivo Ontinyent s'estrenava a casa front al Ciutat d'Alzira. Tant locals com visitants eixien al terreny de joc buscant el domini del baló.  Els primers minuts de la primera part han estat disputats al mig del camp, on ningú dels dos equips volia perdre el baló.

Una primera part disputada.

Després d’una clara ocasió de gol dels visitants ,al minut 20 ha arribat la primera ocasió de gol clara per als locals, que no han acabat d'afinar la punteria. Set minuts després, els d'Alzira han tingut una altra ocasió de gol.

Durant els darrers minuts tots dos equips han seguit buscant el gol, fins que al minut 37 els visitants han posat el 0-1 al marcador. I tot i que als cinc minuts finals els ontinyentins han pogut empatar, ja que han acabat controlant el tram final, el marcador al mig temps ha sigut de 0-1.

La segona part de la remontada

Només començar la segona part, Cambreta i després Omar, han tingut dos ocasions clares de gol. Després d'estar generant ocasions de gol, al minut 13 ha arribat l'1-1 de les botes de Cambreta.

La segona part ha seguit baix el domini dels ontinyentins, i després de diferents ocasions, el capità Capone ha posat el 2-1 al marcador al minut 46.

El tram final de la segona part ha seguit amb el domini dels locals, tot i que els d'Alzira han tingut alguna ocasió de gol. Amb aquesta victòria, els ontinyentins comencen la temporada amb bon peu.

FITXA TÈCNICA:
Club Deportivo Base Ontinyent: Jordi, Álex Cambra, Capone, Abdon, Adri, Juanito, Javi, Omar, Bernat, Mata i Cambreta.

Ciutat d’Alzira: Marcos, Joel, Jose, Vicente, Salvador, Vicente.G, Raul, Jose Luis, Óscar, Miguel Ángel i Sergio.

Àrbitre: David González Montesinos