Victòria treballada del Benigànim que l'acosta al lideratge

Zeus ha estat l'autor del segon gol del Benigànim CF. Foto: Vicent Gandia
  • Benigànim 3 Vallada 1
  • Partit corresponent a la jornada 5 que va quedar pendent per la pandèmia
  • La nota negativa ha estat la lesió de David Todolí
  • Si els ganxuts guanyen diumenge a l'Agullent, en partit ajornat per COVID19, seran líders en solitari

El Benigànim continua l'escalada cap al primer lloc aconseguint victòries en els partits ajornats per la COVID 19. Este diumenge s'ha imposat al Vallada per 3 a 1 en un encontre treballat, amb algunes imprecisions dels ganxuts, però a la vegada mostrant la pegada que té este equip i que el deixa en una posició franca per abastir el pròxim diumenge el lideratge si supera a l'Agullent en altre dels partits pendents per la pandèmia.

Com ja li va passar uns dies abans davant el Bocairent, al Benigànim CF li ha costat entrar en el partit, un fet que li ha donat molta vida al Vallada que ha fregat el gol en un parell d'aproximacions. La primera en una rematada a una treta de falta que no ha trobat porteria i en una segona, en un magnífic llançament des del mig del camp que s'ha estavellat en el travesser.
Però si perdones davant aquest Benigànim CF, acabes pagant-ho. En la primera ocasió dels ganxuts, ha arribat el gol dels locals. Centrada de Zeus que ha connectat amb el cap de Carles Climent enviant el cuiro lluny de l'abast de Gerard. En tan poc, els de Marcos Camacho que hui ha tornat a dur les regnes de l'equip, s'han posat per davant a l'electrònic. Han estat els millors minuts dels de la Beata Agnès que han pogut fer el segon en una jugada individual d'Alén, el llançament del qual l'ha rebutjat Gerard a córner amb la base de l'esquena. Quan més còmode es trobava el quadre local, ha igualat el Vallada. Baló llarg al perfil esquerre on Víctor s'ha internat dintre de l'àrea i ha caigut dintre de l'àrea sense que l'àrbitre haja dubtat el més mínim en assenyalar màxima pena. El mateix futbolista ha executat el penal enganyant a César, posant les taules al marcador. Poc després, el Benigànim ha estat prop de trencar l'equivalència en una centrada de Zeus al que no ha arribat Carles Climent per molt poc.

Un Benigànim més incisiu
Després del recés reglamentari, s'ha vist un Benigànim més incisiu, però al que li ha faltat verí en la definició. Molts acostaments, però ho eren senzills per a Gerard o morien entres quarts de camp. A més, les bandes hui no eren un continu martell per als rivals com setmanes anteriors. Tot, fins que al minut 61, Carles Paz, que havia passat pràcticament desapercebut en el partit, ha entrat per banda dreta, mil·limetrant el cuiro al punt de penal on ha aparegut Zeus, que venia en carrera, per afusellar Gerard. Ha respirat la parròquia beniganina, que una vegada més ha estat al costat del seu equip, però al mateix temps tenia la por en el cos perquè el Benigànim hui ha estat imprecís en algunes fases del partit. De fet, al minut 66 un baló que ha caigut prop de l'àrea gran dels locals ha estat caçada per Víctor que ha rematat, ras i col·locat, però a les mans de César. Ací s'ha acabat tota la presència ofensiva del Vallada que ha vist, com els locals han dut perill a la porteria de Gerard, sempre amb la signatura de Cristian Bataller com a principal amenaça. La primera d'elles al minut 78 quan el punta del Benigànim ha trencat el fora de joc, però el seu tir creuat ha eixit fregat el pal dret de Gerard. En la següent que ha disposat, el futbolista de Benigànim no ha perdonat. Baló en profunditat que ha controlat Alén, el millor dels locals en aquest partit s'ha tret de la cistella una centrada inversemblant per trobar la connexió amb Cristian, qui ha superat el porter del Vallada avançant-se a la seua eixida.
El gol ha sentenciat un partit costós i treballat que deixa al Benigànim segon amb 18, a dos punts del líder Racing de Xàtiva, però amb un partit menys per als ganxuts, el que els enfrontarà davant l'Agullent al Juan Vidal, diumenge a les 11.30.

Fitxa tècnica

Per part del Benigànim han eixit d'inici: César, Wences, César López, Emilio, Alex, David Todolí, Zeus, Carles Paz, Alén, Joel i Carles Climent. També han tingut minuts Alberto, que ha entrat per lesionat David Todolí, Cristian, Fouad, Esau.

Gols: 1-0 Carles Climent (13') 1-1 Víctor, p (34') 2-1 Zeus (72') 3-1 Cristian Bataller (78')