Victòria vital per al C.D Ontinyent davant el C.D Contestano, rival directe

Cambreta ha posat l'1-0 al marcador. Autor: Ara Multimèdia
  • C.D Ontinyent 2 - C.D Contestano 0
  • Amb aquesta victòria els ontinyentins recuperen la segona posició de la lliga.

El Club Deportivo Ontinyent recupera amb aquesta victòria el segon lloc de la lliga, posició fonamental per al derbi contra l’Ontinyent 1931 C.F que es disputa la setmana vinent.

Amb un sol radiant, a les 17.00 hores començava el partit als camps de la Puríssima de la capital de la Vall d'Albaida entre el Club Deportivo Ontinyent i el Club Deportivo Contestano. Només al primer minut de joc, els visitants han tingut una doble ocasió de gol per a avançar-se al marcador.

Els següents minuts de la primera part han estat molts igualats, amb una gran pressió al mig del camp per part dels dos equips. A mesura que avançava el temps, tots dos seguien intentant trobar sort de cara a la porteria i Octavio, al minut 35, ha estat a punt de sorprendre al porter local amb un xut des del mig de camp que ha passat molt prop del pal de la porteria.

Els cinc minuts finals de la primera part han estat marcats pels córners, en els que els dos equips han tingut l’oportunitat d’anar-se’n al descans per davant al marcador. Ja en el temps de descompte s’ha anul·lat un gol per fora de joc a l’equip de Nacho Cantó (46’), i amb el resultat de 0-0 s’han acabat uns primers 45 minuts de futbol vibrants.

Després d’una primera part on no s’ha vist un domini clar per cap dels dos equips, el primer quart de la segona part ha seguit amb una dinàmica semblant i mantenint-se la igualtat entre els dos equips. Però una greu errada defensiva dels de Cocentaina ha donat peu a què de les botes de Cambreta nasquera l’1-0, després que el jugador ontinyentí superés a Iván (62’).

Amb aquest primer gol els jugadors de Nacho Cantó han agafat més confiança i un major ritme, sensació que ràpidament s’ha fet visible al marcador després d’una gran jugada d’Antonio, qui ha donat una assistència a Bernat i ha arribat el 2-0 (70’). Sis minuts després el jugador que ha obert la llauna dels gols, Cambreta, ha estat a punt de fer el 3-0, però una gran actuació d’Iván ho ha evitat.

Ja en la recta final del partit, el Contestano s’ha quedat amb un jugador menys al terreny de joc (88’) quan Adri ha vist la segona groga i amb una superioritat numèrica, al minut 92 ha estat a punt d’arribar el 3-0 després d’un contraatac dels ontinyentins. Amb aquesta victòria, el Deportivo Ontinyent suma tres punts importants per tal de mantenir-se en la lluita pel primer lloc, posició que ocupa actualment l’Ontinyent 1931 C.F, equip amb qui s’enfronta la jornada que ve. Per tant, ens espera un derbi d’allò més emocionant.

Al finalitzar l’encontre l’entrenador ontinyentí, Nacho Cantó, ha afirmat que la victòria ha arribat perquè “hem cregut en el que estàvem fent i hem pogut endur-se els tres punts. Estic molt content per ells, estem rebent molta pressió per part de fora que no ens pertoca i aquesta victòria es molt més que tres punts, és un punt d’inflexió”.

Alineacions

Alineació Club Deportivo Ontinyent: Xavi, Adri, Iñaki, Capone, Alex, Víctor, Javi, Antonio, Bernat, Cambreta i Mata. Han gaudit també de minuts Sergio, Miguel, Pablo, Francesc i Manel.

Alineació Club Deportivo Contestano: Iván, Adrián F., Francisco, Víctor, Octavio, Diego, David, Pablo, Sergi, Isra i Adrián L. També han jugat uns minuts Salva, Ignacio, Leandre i Joaquín.