Èxtasi en el Miguel Sarasa: L'Alcòdiam li alça un 1 a 3 al Barça i empata amb Moral i Esperança (3-3)

• Quin últim minut de patiment! L'Alcòdiam ha pogut contindre el totpoderós Barça durant un un minut i disset segons eterns
  • Mai s'han donat per vençuts els alcoians, que han demostrat que tot és possible
  • Gran ambient al poliesportiu d'Alcoi, amb un públic totalment entregat.
  • En 18 partits, el Barça no havia cedit ni un sol punt... fins que han visitat Alcoi.

Feia molts anys que la família alcodiamista no vivia una nit així. Meravellosa demostració de Fe i perseverança dels de Lorenzo Pastor, que mai s'han rendit i han estat capaços d'empatar al totpoderós Barça a 3 gols. A 3 minuts per al final, perdien 1 a 3 i Guiri aturava un penal que haguera estat l'1 a 4. En 18 partits, el Barça no havia cedit ni un sol punt... fins que han visitat Alcoi.

En els primers 25 minuts de partit, l'Alcòdiam sostenia el Barça amb autoritat i sense massa problemes. De fet, Guiri només intervenia un parell d'ocasions i eren els de Lorenzo Pastor qui s'avançaven en el marcador en el minut 15 de la primera part en convertir un penal Ivan Morales, amb una calma i decisió envejable.

Especialment interessants i apassionats han estat els últims 4 minuts de la primera part. Targeta blava de Cañellas i els d'Alcoi es queden amb 3 jugadors de pista. Bargalló erra el penal, o millor dit, l'atura Guiri. I els de Pastor són capaços de mantindre la porta a zero, amb 3, i amb una vertadera allau d'ocasions catalanes.

El públic alcoià ha agraït, i molt aquesta intensitat i capacitat de patiment que tenia com a premi, arribar al descans amb 1 a 0 favorable als de casa.

Al Barça li ha costat molt empatar i ho ha fet amb molta sort en aprofitar Matías una bola morta molt a prop de la porta de Guiri. Era el minut 28 de partit. Aquesta situació desestabilitzava l'Alcòdiam segons després, quan Elder anotava l'1 a 2, sense quasi temps a assimilar l'empat. Mala sort per als alcoians.

L'Alcòdiam s'ha refet moralment i ha pogut empatar de penal, però en aquesta ocasió, Ivan Morales no ha pogut materialitzar l'oportunitat provocada per la dècima falta culer.

El Barça ha començat a agradar-se i a combinar molt bé la bola. I en un contracolp (perquè l'Alcódiam no s'ha entregat) Joao feia l'1 a 3,

No li feia falta el Barça que els àrbitres li xiularen targeta blava Baieli per agafar un rival. Jugada que provocava la inferioritat numèrica dels d'Alcoi perquè Guiri aturava el penal, que haguera suposat el -segurament- definitiu 1 a 4.

Esperança i...

El Barça no abaixava la intensitat perquè no volia problemes. I intentava obrir encara més la distància en el marcador. Doncs, a 3 minuts per al final, Gonzalo Pérez feia el 2 a 3 de penal. Emoció, esperança i crits de 'A por ellos, oe' en la graderia.

Però la cosa no acabava ahí. L'espenta alcoiana tindria el seu premi. Nova màxima pena i, Formatjé que feia l'empat en aprofitar el rebuig del porter català. Restava 1,17 minuts per a la fi, i els de Lorenzo Pastor que han hagut de patir a rabiar per a mantindre el resultat.

Èxtasi final i empat meritori que ha estat aclamat pel pavelló alcoià, feliç. El Barça cedeix el primer punt en tota la Lliga, i ha estat en Alcoi. L'Alcòdiam és ara el huité amb 20 punts i més a prop de jugar a Europa que de descendir.