Daniela Picó es penja la primera medalla internacional de gimnàstica rítmica de la història d'Alcoi

Daniela Picó amb el Conjunt Júnior
  • El conjunt júnior també va ser el 1r classificat en la All Around i va ocupar el sisé lloc en la final de pilota.

Daniela Picó, juntament al Conjunt Júnior, aconsegueix el bronze en la final de cinc cordes del Torneig Internacional Pharaohs del Caire, Egipte.

Daniela Picó ja forma part de la història de l'esport alcoià. A la seua curta edat, es va convertir en la primera gimnasta de la modalitat de rítmica de la ciutat a arribar al màxim nivell nacional i, ara, torna a deixar empremta amb la seua primera medalla amb el Conjunt Júnior.

Picó va viatjar a Egipte per a disputar el Torneig Internacional Pharaohs del Caire sense saber que tornaria a casa amb la seua primera medalla de bronze amb la selecció.

El conjunt júnior va debutar en la competició el divendres passat 9 de juny, on va aconseguir classificar-se en primera posició amb 29.550 punts per a la final de cinc cordes. La recompensa de l'esforç de les júnior va arribar diumenge 11, quan, després de competir davant potents seleccions, van aconseguir acabar la competició en tercera posició amb 28.000 punts, per darrere de l'Azerbaidjan, que es va emportar la plata, i Itàlia, que va obtindre l'or.

L'equip nacional, format per Andrea Corral, Alexandra Marcos, Lucía Muñoz, Celia Rodríguez, Alba Vidal i l'alcoiana, també va ser el 1r classificat en la All Around i va ocupar el sisé lloc en la final de pilota.