La gran ratxa final del Promeses Sueca s’imposa en L’Olleria

• L’Olleria CF 0 CF Promeses Sueca 2
  • Mantenen la sèptima posició a pesar de la derrota
  • Emotiu comiat per a l’incombustible Ramón
  • Ara a centrar-se en la pròxima temporada, en la que s’ha confirmat un nou renovat

El Promeses Sueca, a pesar de portar varies setmanes descendit, ha encadenat quatre victòries en els quatre últims partits, encara que L’Olleria ha merescut més en el duel en el que es tanca una temporada llarguíssima.

Ovació de gala per a acomiadar-se de l’emblemàtic Ramón

El duel, sense res en joc més que L’Olleria intentar mantenir la sèptima posició i el Promeses Sueca acomiadar-se de la Regional Preferent amb un bon sabor de boca, s’ha desenvolupat baix una intensa calor i en varies novetats en l’onze de José Jaime Alemany, destacant sobre tot la del porter Ramón (en la part esquerre de la foto posterior junt amb l'entrenador de porters Felipe Salamanca i el company Dani Cerdà), que es va tornar a enfundar els guants per a ajudar a l’equip després de la marxa d’Aitor per motius laborals i inclús, per lesió de Dani Cerdà en el minut 62, va tindre que jugar en el següent partit des que li tramitaren la fitxa, curiosament contra el Promeses Sueca, mentre que hui ha sigut titular i ha sigut substituït en el minut 72 mentre rebia una gran ovació per part dels aficionats de La Solana.

En la primera part, L’Olleria ha creat perill sobre tot a baló parat, com un en el rebuig d’un córner en el que s’ha reclamat penal sobre Raúl, o en una falta lateral en la que li l’han deixada de cara a Domi i, després de realitzar un remat acrobàtic, ha vist com un defensor salvava de baix dels pals. També ho ha intentat Emilio Gil després d’internar-se en l’àrea, però el seu xut ha anat a les mans del porter, mentre que per part del Promeses Sueca lo més destacat ha sigut un tir des de fora de l’àrea que no ha trobat porteria.

Raúl ha estat molt prop de celebrar la seua renovació amb un nou gol

Després del descans ha tornat a ser L’Olleria el que ha portat la iniciativa, buscant el gol després d’una passada de Ferran a la que Canet no ha arribat per molt poc, mentre que després s’ha produït la més clara del partit en una falta lateral en la que el rebuig li ha caigut a Raúl en l’àrea menuda i en una posició molt franca a realitzat un tir que ha rosat el pal, quedant-se molt prop de celebrar la seua renovació amb un bon golet. I es que cal remarcar que aquesta setmana s’ha confirmat la renovació d’aquest central que ha quallat una grandíssima temporada, jugant-ho pràcticament tot a pesar de la seua joventut, ja que cal remarcar que és el seu primer any com a amateur després d’haver jugat en canteres com les de la FEBO, Valencia, Alcoyano, Alzira i Olímpic de Xàtiva.

Posteriorment ha arribat una nova acció polèmica, ja que Ferran, després d’un gran control orientat, ha aconseguit marcar, però el col·legiat ha invalidat la jugada, i del 1-0 s’ha passat al 0-1, ja que en el minut 63 el Promeses Sueca ha recuperat el baló i Adrian ha acabat encarant a Ramón i superar-lo de tir creuat. L’empat ha pogut arribar, però de nou se li ha anul·lat un gol a Ferran, mentre que en el 72’ ha arribat el 0-2 en una errada a l’hora de rebutjar que l’ha aprofitat bé Carlos Zarzoso.

Repeteixen la sèptima posició registrada en el curs passat

Eixe resultat s’ha mantingut ja fins al final i ha impedit que L’Olleria haja acabat la temporada amb triomf, però no li fa perdre la sèptima plaça, una posició molt meritòria en una campanya carregadíssima i eterna en la que han acabat amb 36 punts (9V-9E-10D), amb 30 gols a favor i 33 en contra. Ara tocarà centrar-se ja al cent per cent en el proper curs en el que ja estaven treballant des de fa temps, ja que cal recordar que a dia de hui s’han confirmat ja les renovacions del cos tècnic encapçalat per José Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro, i d’importants jugadors com Emilio Ortolà ‘Gatu’, Emilio Gil i Raúl.

Fitxa tècnica:

L'OLLERIA CF: Ramón (Dani Cerdà, 72’); Domi, Marco Ferrer, Ferran (Manolo, 76’), Emilio Gil, Pitu (Javi Balbastre, 70’), Enrique (Eric Valiente, 70’), Emilio Ortolà ‘Gatu’, Marc (Rafa Gil, 70’), Canet i Raúl.

CF PROMESES SUECA: Andrei; Héctor, Luis Naranjo, Adrian (Alexandru, 70’), Josep Baldoví, Moisés Vera, Edgar Clausí, Cristian Moll, Carlos Zarzoso (Carrasco, 72’), Carlos Caballero (Jesús Parrell, 65’) i Marc Estornell.

GOLS: 0-1 Adrian (63'); 0-2 Carlos Zarzoso (72').

ÀRBITRE: Juan José Donate Robles. Amonesta als visitants Carlos Caballero (49’) i Marc Estornell (71’), junt al seu entrenador, Pablo Serrano (41’).