L'Alcòdiam treu les dents a Alcobendas i torna a guanyar (2-7) amb quatre gols de Formatjé

• Amb tota la humilitat, Guiri i Formatjé estan per a provar en la selecció espanyola?
  • 4 gols de Formatjé i un de Gonzalo, Baieli i Morales

Espectacular demostració de l'Alcòdiam en la complexa pista de l'Alcobendas amb un Formatjé en pla estel·lar. Quatre gols ha anotat el català, que sembla no tindre limits. De nou, Guiri ha estat perfecte quan el partit s'ha complicat en l'inici de la segona part. Que no s'acabe la Lliga... El PAS és una contínua Festa.

El PAS sembla no tenir límits i progressa adequadament cap a Europa. Sense dubte, la millor temporada de la seua història i amb dos jugadors que destaquen per damunt de tot i que -humilment i amb permís dels grans- no desentonarien en la selecció estatal: Formatjé i Guiri.

Ferran Formatjé ha marcat 4 gols, i de tots els colors, mentre que Guiri només ha cedit en dos ocasions en dues jugades que han significat les dues dianes madrilenyes. Una des de camp contrari i una altra de tir directe del vell conegut Candanedo.

La primera part acabava amb un determinant i demolidor 0 a 4 per als de Lorenzo Pastor. Impressionant el nivell davant d'un equip amb qui hi havia comptes pendents esportius de l'any passat. Els madrilenys van ser els únics que guanyaren al poliesportiu d'Alcoi en l'any de l'ascens.

Formatjé feia els 3 primers, i el quart, Baieli en aprofitar el retruc d'un mà a mà de Formatjé amb el porter local.

En la represa, l'Alcobendas ha eixit a per totes i ha pressionat ben bé la porta blau-grana. Així ha retallat distàncies amb els gols de José López i Candanedo. Uns segons abans, Gonzalo Pérez feia el 0 a 5.

Amb el 2 a 5, els madrilenys s'han encoratjat i a punt han estat de fer el tercer, però Guiri ha tret la 'manopla' per a aturar-ho tot, falta directa inclosa. A poc més de 5 minuts per a la finalització, Formatjé, de falta directa, i Morales de jugada personal entrant 'fins a la cuina', han adornat el marcador final de 2 a 7.