El temps

L'Alcoyano torna a guanyar (3-0 al Calahorra) en un partit poc lluïdor

• Partit per a fer la migdiada amb un final molt feliç
  • Alcaina, home determinant

Resultat enganyós i participació estel·lar de Raül Alcaina, que ha tornat a marcar (2), en un partit poc vistós i on el resultat ha estat el millor. El Calahorra, potent i incòmode, ha pogut empatar en la segona part, però una pifia del seu porter ha provocat el segon gol alcoianista. Superat un mes molt difícil, el Deportivo guanya i recupera efectius importants per a la setmana que ve.

La millor de les notícies del partit davant del Calahorra ha estat el resultat i els 3 punts. Merescuts per la proposta alcoiansta, però exagerats pel que fa al marcador.

I és que el Calahorra ha tingut l'empat a un quart d'hora del final amb l'1 a 0 en el marcador. Però aquest dissabte, la sort ha estat del costat alcoinanista i el baló l'ha rebutjat el pal de Bañuz. En la següent jugada, els de La Rioja han marcat, però l'àrbitre l'ha anul.lat en xiular falta a Raül Valls.

Poc després, Limones s'ha engolit un baló ras d'Alcaina, d'eixos que engreixaran els vídeos d'errades garrafals dels porters. Ja en el descompte, el misteriós Conejero, un jugador del Torrellano que entrena en el Deportivo, ha fet el 3 a 0 en aprofitar una centrada des de banda dreta en la porteria de Gol A.

El primer dels gols l'ha fet en el 6 del partit Alcaina, caçant un baló solt en l'àrea del Calahorra.

El partit ha estat avorrit i molt travat. Ideal per a les quatre de la vesprada. El Calahorra, plagat de jugadors molt defensius i grandots, no volia que es jugara massa al futbol, però per sort, i després de moltes setmanes, l'Alcoyano s'ha avançat en el marcador i ha exigit els contrincants un sobreesforç per a intentar capgirar el marcador.

Bañuz quasi no ha participat, perquè el Calahorra tenia seriosos problemes per a cosir jugades ofensives. La més clara, en el tram de la segona part on han pogut empatar abans del 2 a 0, quan Gabarre ha rematat de cap un poc per damunt del pal alt de Bañuz. L'ex alcoianista ha estat el jugador més incisiu dels visitants.

I Alcaina, el millor del Deportivo. Pels seus dos gols i la seua verticalitat, és un jugador determinant. Limones li ha tret, per cert, un xut boníssim només començar la segona part que hauria estat el 2 a 0.

A la fi, tres punts magnífics en una vesprada de futbol que no passarà a la història.

El Deportivo recupera per a la setmana que ve en Múrcia a Primi, Rubio (sancionats) i Soler (lesionat).

Pel Deportivo han participat: Bañuz, Vega, Koke, Varela, Lillo, Raül, Armental, Fran Miranda, Agüero, Juanan i Alcaina. En la segona part, Revert, Pedro i Conejero.