L'Alcoyano torna a guanyar dos mesos i mig després patint i rabiant (0-1) a Logronyo

• L'ALcoyano té 29 punts i ocupa la posició 11, a 4 del descens i a 5 del play off.

Contundència defensiva per a rendibilitzar un gol de penal anotat per Moyita en el descompte de la primera part. Patint i rabiant, el Deportivo ha aconseguit una victòria que no arribava des del 26 de novembre. Tot i el triomf, l'equip es manté en pinces i molt exposat als rivals. Alcaina, inoperant, no jugarà en Calahorra per acumulació de targetes.

Els alcoianistes dormiran hui tranquils i feliços. El Deportivo ha guanyat en Las Gaunas. Per cert, les dos vegades que ha jugat al mític estadi ho ha fet enguany (davant l'SD i la UD). Amb un camp prou ple i una gespa en lamentable estat, els alcoianistes han patit de valent la primera part en no poder sostindre l'atac roig i blanc. De nou, inexistència de mig del camp i Alcaina que no sap què fer-se amb el baló. L'única cosa que ha fet és veure la cinquena targeta i complirà cicle la pròxima setmana.

Liberto, també molt apagat, ha tingut la millor ocasió de la primera part amb un remat de cap que ha anat fora per molt poc. Primi, uns minuts abans, també ha cabotejat fora, però molt més alt.

La UD Logronyés pressionava i les ocasions es repetien. Per sort per a l'Alcoyano, fora o a mans de Bañuz, que sí ha tingut un bon dia amb un parell d'intervencions determinants. En dues ocasions, dos tirs d'atacants de la Rioja han eioxit frgant el pal alcoià.

Quan l'àrbitre rumiava xiular el descans, una centrada de Soler des de banda dreta tocava en les mans d'un defensa del Logronyés. Mans clares i Moyita que ha tirat de galons per anotar l'únic gol del partit enganyant el porter totalment.

La defensa del Deportivo ha estat molt centrada i solidària, i han tret de les seues caselles el 'Tanque' Vinicius, que ha arribat a perdre els papers amb una entrada a Pablo Carbonell que ha acabat amb targeta groga.

La segona part ha estat un monòleg del Logronyés, que volia però no podia. La defensa del Deportivo ha fregat la perfecció amb rebutjades i ajudes continuades. Rubio, que ha eixit en la segona part, ha tingut el 0 a 2 en les botes, però tampoc ha estat el seu dia i ha malbaratat un mà a mà contra el porter en llançar-la fora.

Als 6 minuts de prolongació, el col·legiat ha xiulat la fi del partit. Satisfacció i gestos d'alegria entre els jugadors, oprimits per estar tantes setmanes sense guanyar. Per fi, foto als vestidors i hu iamb la samarreta d'Imanol (lesionat) i de Conejero.

Pròxima estació, Calahorra.

Pel Deportivo ha jugat: Bañuz, Primi, Vega, Lillo, Carbonell, Miranda, Juanan, Moyita, Liberto, Soler i Alcaina. També han jugat Agüero, Raül, Rubio i Lobato.