Els jugadors de L'Olleria han saltat al terreny de joc amb samarretes d'ànim per a Ricardo Gil | Foto: L'Olleria CF
  • Muro CF 2 L’Olleria CF 5
  • Emilio Gil ha celebrat la seua renovació amb gol i assistència contra el seu ex
  • Ricardo Gil es va lesionar en el partit del passat dimecres

Gran partit de l'Olleria en un dels camps més complicats de la categoria. Tot això en una altra setmana carregada amb doble partit i en la qual també s'ha confirmat la renovació d'Emilio Gil just abans d'enfrontar-se al seu ex equip, mentre que d'altra banda s'ha hagut de lamentar la lesió de Ricardo Gil.

Inici fulgurant de L’Olleria

Tot i que era el Muro el que es jugava alguna cosa hui, a l'estar obligat a guanyar per poder somiar en arribar amb opcions de play-off a l'última jornada, ha estat L'Olleria el que ha sortit a per totes i en gaire bé 4 minuts ha encarrilat el partit amb dos gols. El primer, en l'1', ha arribat després d'un córner llançat per Emilio Gil i rematat per Raúl, i el segon ha estat obra de Javi Balbastre després d'aprofitar una pilota llarga del porter Dani Cerdà per guanyar l'esquena a la saga i definir amb encert en l'un contra un.

El ritme dels primers minuts ha estat frenètic i s'han presenciant diverses ocasions clares. Al 5' ho intentava el local Casti després d'un gran centre de Santi Villanueva, i en el 8' responia Cristian amb un xut que s'estavellava a la fusta, encara que posteriorment s’ha assenyalat fora de joc. Al 9' ha gaudit d'una altra clara el Muro amb una rematada de Casti fregant el pal, mentre que en l'11' de nou Casti es plantava davant el porter després d'una bona combinació, però Dani Cerdà li ha guanyant la partida.

Aquesta vegada el gol en pròpia ha sigut a favor

A partir d'ací el ritme ha anat decaient i no ha estat fins als minuts finals quan s'han registrat més ocasions. Amb L'Olleria defensant-se a la perfecció, en el 38' Emilio Gil ha executat una falta llunyana amb molta potència i el cuir ha colpejat a la part superior del travesser, mentre que a el minut següent Emilio Ortolà ‘Gatu’ ha recuperat a la frontal de l'àrea contrària i ha assistit a Rafa Gil, però el seu tir no ha trobat porteria. Ja al 45' un centre d'Emilio Gil cap al seu germà Rafa Gil l’ha tallat Joan Francés amb la mala fortuna d'enviar el cuir cap a la seva porteria, canviant la mala sort que estava tenint últimament L'Olleria amb els gols en pròpia.

Tot i el resultat tant advers, el Muro ha iniciat la segona part decidit a marcar com més aviat, amb diverses aproximacions encara que sense arribar a gaudir d'ocasions clares fins que una bona combinació ha permès a Casti encarar al porter, regatejar i marcar a plaer el 1-3 al minut 64. El gol donava esperances al Muro, però Emilio Gil (en la foto posterior), que sap a la perfecció el que és jugar a La Llometa després d'haver militat anteriorment en el conjunt del Comtat durant tres campanyes, s’ha encarregat d’esborrar-les de cop al 75' al transformar un penal provocat per ell mateix després d'una ràpida contra, posant així la cirereta a una gran setmana en què, a més, es va confirmar la renovació del migcampista d’Agullent ex del Juvenil i filial de l’Alcoyano apart del Hércules B, després d’haver sigut un dels jugadors més destacats de l’equip.

Golejada en La Llometa dedicada a Ricardo Gil

Això sí, el Muro no s'ha rendit i en el 83' ha tornat a marcar Casti, aquest cop després d'una passada de la mort d'Arnau. A més, dos minuts després ha estat Casti qui ha posat un bon centre, però la rematada de Ferran l’ha aconseguit blocar Dani Cerdà. També ho ha intentat el local Nabil amb un xut des de fora de l'àrea que s'ha perdut per sobre del travesser en el 87’, però el que ha arribat, ja en el 98’, ha sigut el gol de falta directa marcat per Juanito per firmar una nova diana en aquest tram final i convertir-se en un dels màxims golejadors de l’equip a pesar de la seua joventut.

Triomf de prestigi que li ha pogut dedicar L’Olleria a Ricardo Gil, altre futbolista important de l’equip que el passat dimecres es va lesionar en el partit intersetmanal contra el Rayo Ibense, tenint afectat el menisc. Els jugadors han saltat al camp amb camisetes d’ànim per al brau defensa, que ja sols pensa en recuperar-se de la millor forma possible, calculant-se que puga tornar a jugar en agost, just per a la pròxima pretemporada. Amb aquesta victòria, els de José Jaime Alemany, que hui ha tornat a ser reemplaçat pel seu segon, Roberto Carlos Navarro, després de la seua recent paternitat, s’aferma en la sèptima posició i sols un triple empat a 36 punts amb Canals -que descansa- i Alberic (o caure golejat per més de cinc gols davant un Promeses Sueca ja descendit) el faria perdre-la.

Fitxa tècnica:

MURO CF: Valls; Joan Francés (Aitor, 46'), Arnau, Joan Esteve (Ferran, 78'), Mateo Climent; Migue, Álex Díaz; Santi Villanueva (Guillem, 33'), Nebil, Imanol Torrella (Alberto Botella, 46'); i Casti.

L'OLLERIA CF: Dani Cerdà; Manolo (Enrique, 46'), Raúl, Domi, Marco Ferrer; Emilio Gil, Emilio Ortolà 'Gatu'; Cristian (Juanito, 27'), Eric Valiente (Canet, 71'), Rafa Gil (Marc, 83'); i Javi Balbastre (Pitu, 71').

GOLS: 0-1 Raúl (1'); 0-2 Javi Balbastre (4'); 0-3 Joan Francés en pròpia porta (45'); 1-3 Casti (64'); 1-4 Emilio Gil de penal (75'); 2-4 Casti (83').

ÀRBITRE: Javier Amorós Ramírez. Amonesta als locals Joan Esteve (38'), Mateo Climent (97’) i Guillem (97’); i als visitants Manolo (25') i Eric Valiente (68').